Machiajul este una dintre cele mai vechi arte, datând din prima dinastie a Egiptului (3100 – 2907 î.Hr.). Este important să cunoaștem măcar în linii mari istoria acestei foarte vechi practici pentru a înțelege schimbările care s-au produs de-a lungul timpului în această artă. Fiind preocupate foarte mult de aspectul exterior, reprezentantele sexului frumos din acele timpuri au apelat la diverse tehnici de înfrumusețare, machiajul fiind una dintre ele.

În acele vremuri pentru a-și colora pleoapele și conferi obrajilor un plus de culoare femeile se foloseau de diverse substanțe chimice nocive, prafuri extrase din plante sau chiar funingine, iar pentru buze – creioane colorate sau carmin. Practica utilizării produselor de machiaj pe bază de mercur și plumb a luat amploare în ciuda efectelor negative pe care acestea le aveau asupra persoanelor. Chiar și în acest context ele au continuat să fie folosite. Deși înregistrau un număr mare de victime, preocuparea pentru a arăta bine era mai importantă decât propria sănătate.

Produse de machiaj mai curate din punct de vedere al ingredientelor au început să apară abia pe la 1900, prima mascara din lume fiind lansată în anul 1910. Tot în aceeași perioadă apare și primul recipient cu pudră compactă care dispunea de oglindă și aplicator și se inventează rujul de tip baton, în carcasă de metal.

Spre sfârșitul anilor ’20 machiajul devine o necesitate pentru femeile din mediul urban, astfel că se întrevede nevoia de a diversifica industria produselor de machiaj. Așa apare luciul de buze transparent, dar și mai multe nuanțe de ruj roșu.

Treptat, odată cu dezvoltarea industriei cinematografice ia naștere și o nouă eră a frumuseții. Actrițele de cinema sunt privite ca niște simboluri ale frumuseții, astfel că devin o reală sursă de inspirație pentru femeile din întreaga lume.

De-a lungul timpului arta machiajului a cunoscut o ascensiune constantă, astfel că în zilele noastre nu mai reprezintă doar o modalitate de înfrumusețare a chipului, ci mai cu seamă una de estompare a imperfecțiunilor și de evidențiere a trăsăturilor acestuia.

De asemenea, și industria produselor de machiaj este mult mai variată și mai ofertantă în zilele noastre, fiind disponibile mai multe texturi de fond de ten de calitate, farduri, rujuri și iluminatoare decât odinioară.

Una dintre cele mai importante caracteristici ale unui produs de machiaj este rezistența/persistența, în funcție de aceasta este catalogat ca fiind un produs bun sau nu. De regulă, consumatoarele de produse de machiaj au tendința de a se îndrepta către produse mai scumpe sau chiar high-end deoarece au senzația că acelea le vor oferi ceea ce ele își doresc – rezistență/persistență. Însă nu întotdeauna produsele mai accesibile vor veni ”la pachet” cu o calitate mai slabă și sunt destul de multe exemple de astfel de brand-uri cumva la îndemâna oricui din punct de vedere al prețului.

În această vastă lume a machiajului iată că și-a făcut loc un nou brand de produse de make-up numit Lurella Cosmetics care se găsește în exclusivitate pe site-ul ElisFashion.ro. Gama de produse este în continuă reactualizare, la momentul de față fiind disponibile gene false, produse pentru machiajul buzelor și al ochilor, dar și o serie de ustensile de machiaj precum pensule și bureți de mai multe forme și dimensiuni.

Lurella Cosmetics este un brand originar din Statele Unite ale Americii care aspiră să redefinească industria produselor de machiaj și să rescrie normele privind modul în care acestea trebuie să fie realizate. Obiectivul Lurella Cosmetics este să reprezinte alegerea de top a pieței produselor de machiaj din zona online.

Brand-ul Lurella Cosmetics a fost creat pentru cele care își doresc să arate fără cusur, sofisticate și care extrag întotdeauna tot ce este mai bun din orice situație.Se dorește oferirea de produse cosmetice de lux la prețuri accesibile fiecărei cliente care urmărește să fie îndrăzneață, frumoasă și unică.

Iată câteva motive pentru a încerca produsele de machiaj atât de apreciate în Statele Unite, dar și în întreaga lume. Se recomandă accesarea frecventă a site-ului ElisFashion.ro, pentru a fi la curent cu noutățile Lurella Cosmetics deoarece nu trebuie ratate!

*Click pe fiecare imagine pentru a ajunge la pagina de produs*

Lurella Cosmetics Romania elisfashion.ro cosmetice calitate ieftine accesibile din america lurela beauty blogger ro roxi rose site cosmetice lip gloss
Ruj Lichid Lurella Cosmetics Liquid Matte Lipstick Ruj Lichid Lurella Cosmetics Liquid Matte Lipstick Ruj Lichid Lurella Cosmetics Liquid Matte Lipstick – disponibil în 27 de nuanțe
Lurella Cosmetics Romania elisfashion.ro cosmetice calitate ieftine accesibile din america lurela beauty blogger ro roxi rose site cosmetice ruj sidefat
Fard De Pleoape Lichid Lurella Cosmetics Liquid Eyeshadow – în 6 nuanțe glowy
Lurella Cosmetics Romania elisfashion.ro cosmetice calitate ieftine accesibile din america lurela beauty blogger ro roxi rose site cosmetice bun
Gene False Lurella Cosmetics 3D Mink – Attached – doar un model dintre cele 12 modele de pe elisfashion.ro
Lurella Cosmetics Romania elisfashion.ro cosmetice calitate ieftine accesibile din america lurela beauty blogger ro roxi rose site cosmetice beauty blendere
Burete Machiaj Lurella Cosmetics Beauty Sponge Black – burețel pentru uniformizare fond de ten și contour blending
Lurella Cosmetics Romania elisfashion.ro cosmetice calitate ieftine accesibile din america lurela beauty blogger ro roxi rose site cosmetice paleta fard ochi
Paleta Farduri Lurella Cosmetics 18 Colors Eyeshadow Palette – nuanțe pigmentate și dense
Lurella Cosmetics Romania elisfashion.ro cosmetice calitate ieftine accesibile din america lurela beauty blogger ro roxi rose site cosmetice liquid eye
Fard De Pleoape Lichid Lurella Cosmetics Liquid Eyeshadow – 6 nuanțe pigmentate
Lurella Cosmetics Romania elisfashion.ro cosmetice calitate ieftine accesibile din america lurela beauty blogger ro roxi rose site cosmetice pareri
Set Pensule Lurella Cosmetics Rose All Day – 12 pensule rose-gold cu păr moale

Cu drag,

key2 romania Top bloggeri de beauty lifestyle Romania