Londa professional romania

The FIBER INFUSION keratin 5 min. treatment

Totul a început…

…cu un e-mail. O propunere de colaborare cu Londa Professional România. Nu are rost să vă mint, știți bine că totul este „pe față” aici pe RoxiRose.com. Doar că… nu s-a terminat deloc ca o colaborare obișnuită. Din contră, astăzi am legat noi prietenii și am plecat din salon cu gândul că mă voi întoarce! De când am intrat pe ușa, o bună-dispoziție m-a izbit și sincer, părea că se pregătește ceva în salon… nu știu ce, dar era acel feeling de pregătire! Am organizat evenimente mulți ani și am ajuns la concluzia că defapt, ceea ce îmi place mai mult dintr-un eveniment este tocmai pregătirea de dinainte. Am simțit să îți spun asta, pentru a te putea băga în filmul meu, să înțelegi ce am simțit când am intrat într-un salon străin, unde o mână de oameni super pozitivi m-au făcut să mă simt ca acasă. Citește mai departe, s-ar putea să îți placă sigur!

Roxi Rose.

…în continuare cu emoție.

un păr curat

Primul pas

Dacă este ceva ce ador...

…este să fiu spălată pe păr. Pur și simplu îmi place la nebunie, mă face să mă simt răsfățată și în plus, ador senzația de „curat” de după!

Un șampon hidratant

Londa Velvet Oil este un șampon pentru păr uscat și are un miros extrem de plăcut… Simțeam efectiv cum mâinile Laurei se jucau prin spuma densă și îmi simțeam părul din ce în ce mai moale.

Mai mult decât un salon

Nu poți să stai lângă un om și să taci mâc. Ok, cel puțin eu nu pot. Așa se face că atunci când mergi la un salon, există posibilitatea să legi prietenii tocmai cu personalul studio-ului.

hidratare

Părul creț. Verdict: un păr uscat

Aplicarea Produsului

Ah, și ce este el! Fiber Infusion este ultimul produs apărut de la Londa Professional care îți va schimba viața. Nu așa cum vezi la reclamele false la TV sau pe alte website-uri, ci pe bune… Pentru că DA, intră la propriu în firul de păr și DA, regenerează podoaba capilară așa cum ne imaginăm că ar face-o un produs revoluționar din era noastră! Fie la salon, fie acasă, noul produs Londa Professional se distribuie uniform pe lungimi și vârfuri, până la 20 de pompițe. Se lasă să acționeze timp de 5 minute. Da, doar atât. Pentru rezultate optime, se usucă părul cu ajutorul unui foehn sau se stilizează cu placa, peria, etc. Cald să fie! Însă la partea despre căldură ajungem puțin mai jos. Laura, proprietara salonului și în același timp, magicianul care s-a ocupat de părul meu, a mărturisit că vede acest tratament expres ca fiind un must-have, mai ales dacă urmează să mergi în concediu la mare. Nu este un tratament foarte concentrat, așadar nu îți va întinde părul dacă îl ai creț, însă îl va îmblânzi și îl va face mai moale și mai strălucitor!

turn up the heat

Cheratină + căldură

Cheratina trebuie captată în interiorul firului de păr prin căldură, pentru a fi eficace. Orice tip de coafare așadar, atât timp cât pentru realizarea ei se folosește căldura, va încleșta tratamentul în firul de păr și îți va oferi o perioadă bună de timp, hidratarea și sănătatea de care părul tău are nevoie.

Înainte de a accepta să fac sau nu tratamentul, m-am interesat foarte mult pe net despre tratamentele clasice pe bază de cheratină și mărturisesc că am avut mari emoții înainte de a o cunoaște pe Laura, stilistul Londa care m-a liniștit că părul creț NU se va întinde de la acest tratament. Laura are și ea părul creț și m-a înțeles din start. Dacă te gândești să îți aplici un astfel de tratament, îți recomand să îl faci la salonul L’Studio. Și da, vreau să vorbim deschis, așa cum și eu mi-aș dori să găsesc deseori informațiile de care am nevoie: Dacă te gândești la preț, ia-ți o povară de pe umeri. Experiența mea Fiber Infusion de la Londa Professional se poate face oricui, la salon, la un preț de sub 150 Lei. Asta dacă ne gândim la un păr lung și des. Pentru un păr mediu sau scurt prețul scade, desigur. Așadar, dacă ai evenimente în această vară, te îndemn prietenește să te răsfeți cu Fiber Infusion. Părul tău îți va mulțumi, așa cum mi-a mulțumit mie astăzi…

recap.fiber infusion

Formulă light

Nu încarcă părul, dar ăl hidratează în profunzime, exact așa cum are nevoie, Concentrația super-potrivită de cheratină din produs nu îți va îndrepta părul, dar îl va face mai moale și mai strălucitor.

Alege un salon acreditat Londa Professional

Nu, nu este reclamă, este adevărul. Pentru întreaga experiență îți recomand să te duci la salon, unde fiecare pas îți este explicat de către un expert. Poți să achiziționezi tratamentul și acasă, asta este partea ce mai tare, dar pentru prima dată măcar, vizitează un salon și află toate lucrurile pe care eu nu pot să le scriu în câteva pagini de blog…

Bucură-te de părul tău

Dacă mergi la mare, tratamentul este un must. Nah, nu din acela de băut, ci un „must-have”, care nu trebuie să îți lipsească. Este ca și o gură de aer curat pentru părul tău. Iar dacă mai ai și părul ros, uscat sau creț, atunci, în locul tău nu aș mai sta pe gânduri. Pentru că face bine! Face minuni!

londa

Alocă-ți un moment pentru tine

N-am mai fost la salon… de ani de zile. Și nu regret. Căci oriunde aș fi mers, nu m-aș fi întâlnit cu super-echipa de la L’Studio Beauty Salon, pariez! Laura este o persoană extrem de frumoasă, atât în interior cât și în exterior. Altfel nu îmi explic cum a reușit să strângă așa o echipă pozitivă în jurul său. Salonul nu este dedicat numai nevoilor părului, ci oferă și manichiură, pedichiură, servicii pentru corp și așa mai departe. Însă eu am mers astăzi pentru a teste noul tratament Londa Fiber Infusion și m-am îndrăgostit de părul meu cel nou. Spun asta deoarece am părul extrem de uscat și subțire, însă astăzi parcă a reînviat. Și am reînviat și eu cu așa aport de socializare sănătoasă cum de mult timp nu am mai avut! Le apreciez pe fetele de la salon, sunt niște războinice!

Mai jos îți arăt o poză cu noi toate și sper să îți fac poftă de mers la salon, nu de alta, dar vreau să simți și tu ce am simțit și eu. Ah și încă ceva, am un GIVEAWAY pe profilul meu de Instagram. Londa și cu mine oferim un set complet de 5 produse profesionale, inclusiv tratamentul Fiber Infusion, unei norocoase. Dar nu îți spun mai multe, intră pe profil și participă direct, AICI.

key2 romania Top bloggeri de beauty lifestyle Romania