Am vrut să văd cum este

Așa că în Decembrie mi-am decolorat părul la un salon exclusivist din centrul Timișoarei. S-a vrut a fi un balayage. Au năpădit pe mine două fete care s-au luptat cu părul meu și într-un final au făcut un fel de degrade sau altfel spus, mi-au decolorat părul de la urechi în jos. N-a prea semănat (deloc) cu imaginea de pe Pinterest pe care le-o arătasem și m-au luat cu „na… știi și tu, galbenul e cel mai greu de spart.” So that was it… În Februarie, când nu am mai suportat părul meu care de la deosebit s-a transformat în ceva ce 4 din 5 femei poartă la fiecare colț de stradă, un mail de la Londa mi-a înseninat ziua. Urma să colaborez pentru a doua oară cu acest brand, însă de această dată, aveam să îmi vopsesc părul. Sună bizar, căci am plănuit ca prima mea vopsire să fie pe când voi avea păr alb.  
Fata de la Londa, imaginea lor în fața mea, PR-ul brandului, un om de milioane, a lăsat totul exact la discreția mea în această colaborare. I-am spus terifiată că „nu mă vopsesc, nu mă tund, nu, nu, nu și iar nu.” Iar ea mi-a spus „bine, facem exact cum îți dorești tu. Îți recomand salonul Annona Style din Timișoara, unde Cristina Parinică se va ocupa de tine. Discutați voi acolo ce și cum, un tratament, orice dorești.”
Le-am spus deci că singura variantă de colaborare era un tratament, o mască, ceva non-invaziv.
       

Dar am ajuns la Cristina: care m-a convins să mă vopsesc și să..

..mă tund într-un salon și să cred din nou în profesioniști.

Asta deoarece, nu numai că m-a reînviat pe mine, cea cafenie, ci și pentru că m-a convins să mă las tunsă la un salon și ghiciți ce: a ieșit nemaipomenit. Înainte de toate am făcut cunoștință. După care mi-a explicat ce fel de vopsea mi s-ar potrivi. Știa că nu am de gând să mă mai vopsesc până la părul alb, știa ce nuanță de păr am deși nu m-a cunoscut live niciodată. Știa ce mă sperie și a știut cum să îmi sugereze, subtil, că… ar trebui să îmi tund părul. Astfel, la prima noastră întâlnire, după ce a amestecat o cremă magică numai ea știe cum, mi-a vopsit părul în culoarea mea naturală. Doar că surpriza nu s-a oprit aici: părul a devenit așa cum n-a fost niciodată: moale. Când spui păr creț, spui aspru și uscat. De obicei. Excepția a dovedit-o Cristina, cu mâinile ei pricepute și cu ajutorul vopselei Londa.
^

Vopseaua Londa: fără amoniac

Cristina mi-a explicat că amoniacul ar omorî părul creț, iar pentru mine, care doresc o tranziție insesizabilă între părul natural care va urma să crească și cel deja vopsit, aceasta a fost cea mai bună alegere.
^

Prima spălare

Culoarea este deosebit de intensă imediat după vopsit, însă își formează tenta naturală după prima spălare și rămâne astfel. În cazul meu, i-am cerut să acopere părul decolorat galben. După multe spălări, părul este ca în prima zi.
^

Un miliard de nuanțe

Poate exagez, însă pe raftul de lângă oglindă stăteau așezate peste o sută de cutiuțe cu vopsele, toate în nuanțe diferite. Paradoxul este că maestrul despre care vă tot vorbesc s-a dus cu mâna direct spre culoarea potrivită mie. Fără să mă fi cunoscut live îniante!

Deci? Unde ne tundem în Timișoara dacă avem păr creț?

Eu personal vă recomand să mergeți direct la Cristina. O găsiți la salonul Annona Style, pe bvd. Liviu Rebreanu. Din câte încercări am avut în viața mea, o singură mână a știut să-mi tundă părul creț: Cristina! Îi mulțumesc enorm că mi-a dat o formă extraordinară la păr, iar acum buclele au revenit. Prețurile sunt deosebit de potrivite, dar pentru asta vă îndemn să o contactați direct pe ea. Puteți să-i scrieți și pe Instagram direct. Îi găsiți profilul mai jos:

Cristina Parinica

Câștigă un balayage gratuit realizat de ea, dacă esți din Timișoara

Ce produse Londa a folosit Cristina pe părul meu creț și de ce:

key2 romania Top bloggeri de beauty lifestyle Romania