Bună, dragilor! Cum sunteți voi?

Eu sunt foarte fericită! Aseară am avut ocazia să particip la evenimentul prezentării noii colecții de iarnă Sephora Romania, iar totul a fost la superlativ!  
Am swatch-uit palete ale căror farduri îți luau mințile, am mirosit gamele pentru îngrijirea corpului ce mi-au încântat simțurile, și, cel mai important, m-am bucurat de atmosfera creată de către cei de la Sephora. A fost magie! De la intrare, de unde ne-au întâmpinat fetele cu zâmbetul pe buze, până la decor! Felicitări întregii echipe care s-a ocupat cu acest eveniment! Chiar m-am simțit precum într-un târg de Crăciun!?
Cât despre noile colecții… Sclipiciul e preponderent în marea majoritate a machiajelor. Și pe bună dreptate! Când te gândești la sărbători, automat în minte vizualizezi machiaje și ținute cât mai colorate și sclipicioase! Anul acesta, Sephora a ales pinguinul drept mascotă. Este atât de adorabiiil!?
Printre accesorii se regăsesc șosete adorabile și călduroase, cana, veioza, mască de dormit ori globul magic cu vedeta colecției Sephora. Cât despre pozele instamagrabile, ce mi-a atras și mie atenția, instalația cu luminițe pentru păr! Adooor!!? Din colecția de îngrijire a pielii fac parte seturile drăguțe de tot felul de măști, de la cele pentru față până la cele pentru corp, săruri de baie în diverse forme adorabile și multe alte produse îmbrăcate în straie de sărbătoare.
La standul destinat produsele de machiaj, am regăsit, printre paletele acestei ierni, și Glacial Glow, o paletă numai bună de pus sub brad!? Acestea fiind spuse, după cum vedeți, colecția din iarna aceasta arată delicios! O puteți găsi în magazine începând cu data de 15 noiembrie și e un must să testați paletele pentru că sunt de vis!? Sunt recunoscătoare pentru că am avut șansa să iau parte la acest eveniment. M-am simțit excelent, iar acest lucru i-l datorez prietenei mele dragi, Roxi.?  

Ne mai împletim gândurile la următoarea postare,

Adde.

 
ADDE - Adelina Matei

ADDE - Adelina Matei

Autor

Adde are 22 de ani și studiază ingineria chimică la Universitatea Politehnica din București. Își împărtășește pasiunea pentru frumos pe blog-ul personal încă din anul 2013 și este autor pe acest website din 2019. Pentru propria comunitate cât și pentru comunitatea Roxi Rose, ea reprezintă persoana care oferă publicității ultimele vești din domeniul de Beauty, Fashion și Lifestyle, de la cele mai mari branduri din domeniu, direct la cititori pe micile ecrane.  
key2 romania Top bloggeri de beauty lifestyle Romania