Swarovski

 

A brand I’m loyal to.

O poveste

Se împlinesc câțiva ani buni de când am descoperit Swarovski, cam 7-8 ani. De atunci, brandul reprezintă cam 80-90% din colecția mea de bijuterii. Am rămas fidelă lui deoarece se pliază perfect pe stilul meu personal: curat în îmbrăcăminte și accentuat prin bijuterii strălucitoare. Nu poți intra într-un magazin Swarovski și să ieși cu mâna goală, pentru că este imposibil să nu găsești ceva ce îți place.

Două colecții – unic impact

TAROT MAGIC

Rândunici, mâini, chei și multe alte simboluri de bază în Tarot, frumos îmbinate într-o armonie strălucitoare. Nu știu dacă tu crezi în Tarot, dar Hierofantul și Temperanța mă reprezintă; nu trebuie să îți ghidezi viața după Tarot, dar o găsesc ca pe o activitate extrem de interesantă. Se pare că și cei de la Swarovski au văzut același lucru.

#SparkDelight

POWER

Puterea mea? Își are rădăcinile în multe, dar doar mintea mea reușește să-mi aparțină în totalitate și în mod absolut. Toți suntem puternici, fiecare pe planul lui, fiecare în domeniul lui. Swarovski crede că fiecare dintre noi ar trebui să purtăm bijuterii care să ne reprezinte pe noi cei puternici în lume. Am ales să port Swarovski pentru că au cele mai perfecte lucrături în argint din câte am văzut. Nu au detalii greșite și nici emailul scurs. Sunt finisate ca să se ridice la standardul pe care brandul l-a stabilit în societate. Dacă la preț întreg aceste bijuterii au un preț de-a dreptul corect, atunci dați-mi voie să vă spun că atunci când sunt oferte, eu sunt prima la ușă. La propriu, pentru că ofertele lor sunt mereu atât de bune! Vezi întreaga colecție AICI.  

Stilul meu personal.

Când am început acest blog în 2014 am avut o dorință: Să colaborez cu brand-urile mele preferate. Am avut ca și țintă 3 branduri anume, iar Swarovski a fost unul dintre ele. Există multe timpuri de colaborări, dar cele mai reușite colaborări sunt cele între branduri și bloggerii-fani ai acelui brand. Stilul meu personal este unul simplu: dar accentuat prin bijuterii cu personalitate. Am o colecție întreagă de brățări Swarovski Slake, iar de cercei nici nu mai spun… Tipici mie sunt cerceii lungi, din argint (fie el aurit sau nu) și cu pietre Swarovski. Într-o zi poate, am să vă povestesc despre colecția mea.

Roxi Rose.

Promoție în magazine până în 22 Septembrie inclusiv

Cumpără până în 22 Septembrie de 750 de lei din magazinele Swarovski și primești un colier cu pandantiv zar gratuit.

key2 romania Top bloggeri de beauty lifestyle Romania
%d bloggers like this: