„Și parcă totul este o buclă, un ciclu fără de sfârșit…”

Îți mai aduci aminte când erai copil și primăvara, înafară de căldură, nu însemna nimic altceva..? Poate, poate nu. Ei bine acum, când am crescut cu toții, parcă ne bucurăm mai mult de acest anotimp al renașterii, căci parcă învățăm încetul cu încetul să apreciem liniștea și trecerea timpului din ce în ce mai mult…

Există un loc la noi în oraș, un mal al râului Bega, unde în fiecare an mii de timișoreni merg să imortalizeze tunelul de copaci înfloriți. Un loc unde, indiferent de cât de „hipster” ești, trebuie să mergi pentru a admira frumoasele flori roz din copacii vișinii și râul blând din stânga, pentru ca Primăvara să-ți poată începe „cum trebuie”. Ce expresii ciudate, nu? Lumea se schimbă și noi odată cu ea.

Dar stilul, stilul rămâne același.

O rochie albă nu se va demoda niciodată și poate fi purtată cu orice ocazie, mai puțin la nunțile la care ești doar invitat. Albul, care denotă puritate și grijă, poate fi asortat cu orice culoare ne place nouă, însă Primăvara ar trebui să ne descotorosim de verde și de albastru și să îmbrățișăm culori pastelate, calde și armonioase. Nu spun că nu avem voie să purtăm astfel de culori, dar vreau să subliniez că ar trebui ca inclusiv prin îmbrăcămintea noastră să ne apropiem mai mult de natură. Despre cei de la WomanFashion.ro v-am mai povestit, iar dacă v-ați întrebat ce port în pozele din articol, am să vă răspund că o rochie de la ei: elegantă, albă, mulată și cu volănașe pe umeri, numai bună să-mi acompanieze plimbarea pe malul râului.

Să iubim Primăvara, să o cinstim cu stil și rafinament, prin fluiditate și eleganță.

semn black sign roxi rose

key2 romania Top bloggeri de beauty lifestyle Romania