Vorbesc desigur despre haina pe care am purtat-o tot anul și mi-am spam-uit și prietenele cu ea, de fiecare dată când am avut ocazia să le fac vreun cadou, toate acestea în decursul iernii care pare să dea înapoi. (Doamne dă!)

Body-ul negru, pe gât și cu mâneci lungi = piesa de îmbrăcăminte care nu trebuie să lipsească din garderoba nimănui. Credeți-mă, deși am sute poate chiar mii de haine în garderobă (unele vechi de ani buni, căci am strâns ca o babă*), toată iarnă am purtat aceeași pereche de blugi și aceleași body-uri. Da, la plural, căci am toate cele 4 modele de body-uri de la Uniconf și curând îmi voi lua altele… atât de puratate au fost toate, încât trebuie înlocuite. ?

Prietenii mei de la Uniconf, cei mai tari în materie de lenjerie și haine de corp, pregătesc o nouă colecție super-feminină de lenjerii, care va fi disponibilă pe website în curând, și am vrut să vă spun despre acest lucru, în cazul în care nu-i urmăriti pe Instagram și n-ați văzut prieview-urile savuroase de la ei de pe profil. ?

*P.S. Despre haine, curățarea dulapului și de ce NU donez haine, vom vorbi într-un articol viitor, ce spuneți?

Până una alta, dacă ar fi să vă prezint ținuta mea cea de toate zilele din această iarnă, aceasta ar fi:

Sper că v-am nimerit cu muzica… Lentă și melancolică. La fel ca iarna târzie. Cât despre mine și despre ideea de bază a articolului, mai am de spus doar câteva cuvinte: Simplu și util; Un sfat personal sincer.

Cu drag,

semn black sign roxi rose

key2 romania Top bloggeri de beauty lifestyle Romania