Un site plin de posibilități

bonprix.ro
  Sunt șanse foarte mici să nu fi auzit de bonprix.ro și tocmai de aceea sunt aici să vă ghidez prin sutele de pagini de produse ale acestui website. Știi ce cauți, doar oare știi să și găsești..?
Accesează bonprix.ro

Caută haine care ți se potrivesc

Vezi ce spun ceilalți

Bonprix este un site plin (dar plin) de haine. Desigur, nu toate se potrivesc tuturor, asta pentru că fiecare dintre noi avem propriul stil și propriile preferințe. Comunitatea impresionantă de clienți este cea care face ca acest site să îți garanteze că hainele comandate vor fi exact ceea ce cauți. Haide să îți spun cum: Dă click pe imaginea cu mine (jos pe mobil, sau dreapta pe desktop). Când te afli pe pagina produsului, în cazul nostru cămașa cu imprimeu inimioare, derulează pagina până jos. Acolo vei găsi părerile altor clienți și astfel te vei putea ghida. N-ar fi o problemă dacă produsele nu ți s-ar potrivi, căci bonprix îți oferă 100 de zile pentru retur. Însă cu fiecare haină care îți vine perfect, cu atât mai mult timp economisești și toată lumea este fericită.  

Despre cele mai importante 2 aspecte

extra-reducerile și livrarea

5-15% extra-reducere

Îți mai spun un secret: Bonprix își fidelizează clienții. Celor noi le oferă 20 lei reducere la noua comandă, dacă se abonează la newsletter. Celor existenți le oferă între 5 și 15% reducere săptămânal, prin intermediul newsletter-ului.  

Livrare gratuită

Odată cu cei 5-15%, li se oferă clienților și transport gratuit, de obicei peste 99 lei. Transportul ține de produsele din stoc, însă în general un colet sosește în câteva zile.  

Despre alegerile mele și după ce m-am ghidat

 

1. Am căutat imprimeuri rare și interesante

  Aici am să includ 3 dintre cele 5 produse comandate recent: O cămașă fitted cu imprimeu cu inimioare și guler rusesc cu volănaș; o cămașă extraordinară mov cu imprimeu puternic floral și un tricou cu volănaș și imprimeu tropical. Click pe imagini pentru a merge la pagina de produs:

 

2. Am căutat materiale: care nu trebuie călcate, moi și vaporoase

Aici am să includ 2 dintre cele 5 produse comandate recent, deși și celelalte 3 se încadrează aici. Este vorba despre: O bluză albă reiată cu volănaș în talie, semnată Maite Kelly și o bluză asimetrică cu imprimeu neutru dar cu material moale de bumbac. Click pe imagini pentru a merge la pagina de produs:

 

Să îți mai spun ceva…

Calitatea produselor nu a dezamăgit niciodată.

Cu drag,

key2 romania Top bloggeri de beauty lifestyle Romania
%d bloggers like this: