Tu cititorule știi că, dacă hoinărești de ceva timp pe aici, în garderoba mea se regăsesc „aproape” doar bijuterii din argint și câteva din aur. Însă oamenii seamănă deseori cu păsările care au o atracție inexplicabilă față de tot ce strălucește, sau cel puțin, încercăm să nu dramatizăm acest adevăr atât de mult, nu?

Nici eu nu fac excepție, căci uneori, rareori, mă mai las dusă de val și mai port și eu bijuterii lucrate manual și deosebit de frumoase. Câteva la număr, aș putea spune că nu am mai purtat niciodată ceva atât de finuț, artizanal fiind acel ceva, precum bijuteriile de la @atajewels (Instagram).

Încerc să nu par răutăcioasă, însă în 90% din cazuri accesoriile lucrate manual.. nu au deloc un stil elegant, ci mai de grabă hippie și altele. Astfel, rar se întâmplă să mă atragă bijuterii sau accesorii care nu sunt din pietre prețioase. Secretul?

Nu-l știu, nu eu posed know-how-ul necesar creării unor astfel de bijuterii frumoase, însă încerc să îmi dau seama ce a făcut, probabil, diferența între accesoriile ATA Jewels și.. celelalte.

ata-jewels-roxi-rose-bijuterii-statement-manual-artizanal-cordeluta material

Simplitatea.

De fiecare dată când încerci să adaugi, încearcă să vezi dacă nu cumva, ai putea scoate. Probabil și cei de la ATA au aceeași mentalitate, pentru că, chiar și cele mai complexe lucrări ale lor sunt lucrate cu mult bun gust.

Stilul.

Nu poți să mulțumești niciodată pe toată lumea și nici nu vei putea vreodată să complimentezi gusturile fiecărui om, însă poți să creezi ceva pentru cel mai fin stil: cel elegant. Stilul elegant poate fi combinat cu mare succes în zilele noastre, cu alte stiluri: casual, office sau chiar sport. În materie de accesorii, cu atât mai mult!

Grija la detalii.

Derivat din ce am spus mai sus, toate detaliile bijuteriilor lor sunt atent studiate. Nimic prea mult, nimic prea puțin. Desigur că uneori, din procesul de producție „se nasc” obiecte defecte, este ceva normal datorat hazardului, însă este de datoria creatorului să se asigure că la client va ajunge un lucru fără de cusur. Coletul în care am primit bijuteriile pe care încerc să vi le prezint, a fost atent ambalat, acompaniat de o panglică fucsia și un mesaj cald.

Vă invit călduros să îi urmăriți pe Instagram, unde creațiile lor vorbesc în locul lor, unde se vede o fărâmă din sclipirea adevărată a bijuteriilor și accesoriilor lor.

Dacă nu știi ce cadou să-i dăruiești unei femei/fete dragi ție, să știi că nu ai cum să dai greș cu niște cercei deosebiți și o cordeluță care o poate face să se simtă o adevărată prințesă!

Cu mult drag,

key2 romania Top bloggeri de beauty lifestyle Romania
%d bloggers like this: