design

ISTITUTO EUROPEO DI DESIGN oferă burse de studiu pentru tinerii români

Ce au în comun domeniile design -ului, modei, artelor vizuale şi comunicării? Răspunsul poate fi la îndemână: ISTITUTO EUROPEO DI DESIGN – IED! Fie că eşti pasionat de design de obiecte, design grafic, design de interior, fashion, arte vizuale sau de comunicare, IED te pregătește pentru a fi un profesionist adevărat. Absolvenții acestei universități dobândesc cunoștințele, abilitățile și experiența necesare pentru a-şi crea propriile branduri sau pentru a lucra în companii internaționale din zona fashion sau design. Acum și tinerii români au şansa să studieze la una dintre cele mai prestigioase universități din domeniu, care stabileşte trendurile internaționale din aproape orice domeniu legat de estetică și frumos.

În acest an, IED oferă 26 de burse de studiu, care acoperă 50% din taxa de școlarizare pentru anul universitar 2019-2020, pentru programele de licență ce se desfășoară în centrele universităților sale din Milano, Barcelona, ​​Florența, Madrid, Roma și Torino.

Cei care doresc să aibă o astfel de experiență educațională trebuie doar să-și folosească cea mai de preț resursă: imaginația. Participanții trebuie să-și arate abilitățile printr-o lucrare creativă, care poate să conțină una sau mai multe imagini, desene sau schițe de design, lucrare ce trebuie să fie făcută într-un singur .pdf sau .docx file de max 8 mb. Ideile și motivațiile trebuie să fie explicate într-o scrisoarea de prezentare, atașată lucrării creative.

În concurs se pot înscrie candidații cu vârste cuprinse între 18 și 26 de ani – împliniți la 31 decembrie 2019. Un alt criteriu de calificare pentru studii și pentru primirea bursei este reprezentat de obținerea diplomei de bacalaureat până în luna septembrie 2019 și deținerea de cunoștințe de limba străină de min B2 (în funcție de limba străină aleasă pentru programul de studiu).

Pentru a participa la concursul de burse, elevii trebuie să se înscrie online și să-și încarce proiectul, tot online, până la data de 3 decembrie 2018, pe site-ul universității – aici.

IED – ISTITUTO EUROPEO DI DESIGN este o rețea internațională de învățământ cu un ADN 100% italian care, încă din 1966, pregătește și face cercetare în domeniile: design, fashion, arte vizuale, comunicare și management în industriile creative.

Dacă eşti pasionat de design, talentat şi vrei să-ţi construieşti o carieră în domeniul esteticii, un consultant educaţional te poate îndruma pe traseul care ţi se potriveşte cel mai bine. Tot el te poate ajuta cu întreg procesul de aplicație la studii și burse la IED.

IntegralEdu îndrumă și pregătește tinerii în zona învățământului în străinătate de mai bine de 25 de ani la nivel internațional și de 10 ani în România, fiind cea mai importantă companie de consultanţă educaţională din România.

studii fashion in strainatate burse design instituto europeo di design

Sper că aceste informații să te ajute în tot ceea ce înseamnă cariera ta!

Cu drag, Roxi Rose.

key2 romania Top bloggeri de beauty lifestyle Romania