QS Târg și Conferință

NOVOTEL City Centre București

Târg pentru viitori masteranzi și doctoranzi. Oferte și oportunități de studii post-licență în străinătate

Conferință - vino să mă cunoști și să afli cum îți poți începe cariera de blogger în timpul stundeției

Tips & tricks de la profesioniști în domenii de interes pentru tine: Jobs, Aplicații universitare de suucess sau Blogging

QS: conferință și târg de studii masterale și doctorale

Pe partea de conferință, QS se dorește a fi o reuniune de prelegeri care să te ajute în viitoarea ta calitate de student. În 26 Septembrie, de la 17:00, în cadrul evenimentului ai ocazia să asculți discursurile unor personalități din cadrul marilor instituții de învățământ și să-ți îmbogățești cunoștințele despre ceea ce înseamnă studiul masteral/doctoral în străinătate.

Programul evenimentului QS:

Mai jos ți-am făcut o selecție a celor mai bune momente, însă întreg programul îl găsești în imaginea albastră care urmează:

Must see 1:

17:05 Soft-skill-urile cele mai dorite de angajatori – Bianca Ene cofounder Jobful

Must see 2:

18:00 Fotografie pentru CV realizată de un fotograf profesionist

Must see 3: Discursul meu

19:00 Cum să începi o carieră profitabilă de blogger în timpul studenției – Roxi Rose

Discursul meu durează 30 de minute cu tot cu întrebări și răspunsuri. Îmi doresc să vă ofer cele mai bune

 

Facebook event

Dacă dorești să fii la curent cu ultimele update-uri despre târgul QS, îți recomand să îi urmărești pe Instagram și în special, pe pagina de eveniment de pe Facebook, AICI.

Cum să începi o carieră profitabilă de blogger, în timpul studenției și de ce?

19:00 – 19:30, Novotel City Centre București, Intrarea liberă cu înregistrare prealabilă aici.

Am început acest blog în anul 2014 și am reușit să colaborez până acum cu toate brand-urile pe care mi le-am dorit. Am reușit să țin o afacere pe linia de plutire și în final, să realizez un profit sesizabil. Toate acestea, în paralel cu facultatea. Nu este greu, dar este solicitant. Există într-adevăr câteva secrete, pe care vreau să le împărtășesc cu voi, cititorii mei. Așa că, dacă vrei să mă asculți și dacă consideri că sunt lucruri utile pe care le-ai putea afla de la mine, te aștept la conferință. Nu costă nimic, dar va trebui să te înscrii aici.

De ce îți recomand QS:

Am participat la multe conferințe, majoritatea gratuite, deoarece eram încă studentă. Când a început să se pună problema de a plăti pentru a avea acces la ele, am înțeles ce oportunități am avut și am ratat. Am înțeles că spațiul, cazarea vorbitorilor, mâncarea nu se plătesc singure și că este de datoria celor care îi ascultă să contribuie cu o parte din banii necesari pentru ca o conferință să poată fi realizată cu succes. Sfatul meu, ca student, este să nu ratezi conferințele care îți oferă șansa de a participa gratuit. Poți pleca de acolo cu noi informații pentru care alții, sunt dispuși să plătească.

În cazul de față, QS îți oferă șansa să cunoști care sunt beneficiile studiului în străinătate, direct de la sursă. The University of Edinburgh UK, Strathclyde Business School UK, The Education University of Hong Kong, City University of Hong Kong, WU (Vienna University of Economics and Business), EDHEC Business School Franța, INSEEC U. Franța, IE Business School Spania și altele.

Târgul începe la ora 17.00, însă îţi recomandăm să fii prezent la ora 15.00 pentru a afla mai multe despre cum se acordă bursele din cadrul evenimentului şi cum să participi la prezentări şi seminarii. Pentru informații complete accesează website-ul evenimentului sau scrie-mi pe instagram @roxi.rose.

Ne vedem la conferință!

key2 romania Top bloggeri de beauty lifestyle Romania