Acestea sunt modelele de colanți la modă în acest an. Colantii sunt o piesa vestimentara care nu iese din stil. Confortul lor merge mana in mana cu versatilitatea si frumusetea: aceste articole de imbracaminte sunt perfecte pentru toate momentele zilei si pentru orice activitate, de la sport la activitati de zi cu zi.

Astazi, brandurile de top ne ofera o selectie uriasa de produse pentru fiecare ocazie. Si unul dintre avantaje este ca aceste articole vestimentare sunt atat la moda, cat si confortabile, realizate din tesaturi functionale de ultima generatie.

Trebuie sa stiti ca noile modele de colanti au un efect pozitiv asupra corpului si bunastarii purtatorului. Materialele cu care sunt realizate va vor ajuta sa luptati impotriva celulitei si sa va mentineti in forma. La aceasta capacitate se adauga un design modern si infrumusetat cu o gama larga de texturi.

Colanti cu imprimeuri, in nuante de negru sau albastru, zebra, leopard, camuflaj, colanti simpli: optiunile sunt nelimitate.

O gama larga de modele

Nu mai exista nici o indoiala, colantii sunt una dintre cele mai puternice tendinte din acest an. I-am observat si anul trecut in tinutele multor celebritati, dar in acest an, unele dintre cele mai prestigioase branduri – cum ar fi Chanel – i-au facut protagonistii absoluti ai colectiilor lor.

Culorile si modelele disponibile sunt multe, pentru a satisface orice gust si nevoie. Ce parere aveti, de exemplu, de colantii de piele sau cu efect metalic? Sau de modelele de colanti care au un aspect care seamana cu cel al blugilor?

O gama larga de modele de colanti puteti gasi pe: https://www.jojofashion.ro/pantaloni-dama/colanti_dama

Preferati un articol vestimentar mai casual, mai elegant sau mai sportiv? In toate cele trei cazuri, veti fi multumiti de optiunile existente si veti putea purta colanti la moda si confortabili. In ultimul timp, cei cu imprimeu camuflaj au devenit, de asemenea, populari, ideali pentru activitati in aer liber si cei caracterizati printr-o singura culoare si benzi laterale intr-o nuanta diferita.

Acestea fiind spuse, sa vedem, cateva modele de colanti pentru femei care se poarta in acest an:

–  Colanti negri din bumbac

Colantii negri din bumbac sunt cea mai buna si mai clasica optiune de purtat pe strada. Sunt moi, mai confortabili de purtat decat cei din tesaturi sport, iar cu ei puteti crea tot felul de tinute.

–  Colanti din piele sau vinil

Un alt model de colanti de dama foarte populari sunt cei din piele sau vinil. Daca doriti o tinuta putin mai indrazneata puteti combina o pereche de colanti de piele cu o camasa si o jacheta. Aceasta piesa de imbracaminte, desi este inca foarte confortabila, arata ca pantaloni skinny si arata mult mai bine cu o pereche de pantofi cu toc.

–  Colanti cu imprimeuri de animale

Imprimeul de animale este, de asemenea, o tendinta care a existat dintotdeauna si, prin urmare, a inundat si lumea colantilor.

–  Colanti sport

Daca aceasta piesa vestimentara a fost creata pentru ceva, este practicarea sportului. Sunt pantaloni subtiri, foarte elastici si care va permit o libertate totala de miscare. Daca doriti o pereche pentru alergat sau sa mergeti la sala, va recomandam sa alegeti un model conceput in acest scop.

Printre altele, acest articol de imbracaminte poate fi usor combinat cu bluze, tricouri, pulovere si pantofi. Aspectul va castiga o nota de originalitate, iar confortul total este garantat chiar si in cele mai obositoare zile.

Ii puteti purta cu pantofi sport, adidasi, botine, tocuri inalte sau cizme. Posibilitati infinite de a crea look-uri foarte diferite.

Exista multe marci care ne ofera idei interesante. Dupa cum putem vedea, colantii nu mai sunt doar din bumbac, ci si din vinil, din piele, decorati cu sclipici sau strasuri. Pe scurt, chiar exista un model pentru toata lumea!

Cu drag,

key2 romania Top bloggeri de beauty lifestyle Romania