MUST play for a proper ambiance:

besutiful white coat faux fur hood

Viața este prea scurtă ca să lăsăm totul la întâmplare, indiferent despre ce vorbim: sentimente, acțiuni sau… stil. De prea multe ori mă lovesc de unul dintre cele mai celebre mituri din modă, încât m-am gândit să scriu despre el. Mă refer la fraza: „N-ai cum să fii deosebit când toate hainele sunt la fel”, afirmație care mă întristează de câte o aud.

Diferit nu înseamnă totdeauna „mai bun”, corect. Însă acel gen de „diferit” în căutarea căruia ne aflăm cu toții, este mai ușor de atins decât îți poți imagina. În primul rând, da, mai toate magazinele din marile mall-uri vând același gen de haine, fapt pentru care vă sfătuiesc (dacă nu cumva ați făcut-o încă) să vă îndreptați de acum încolo atenția spre online. Magazinele online sunt prezentul și viitorul în modă, unde poți descoperi cele mai frumoase haine pe care ți le poți imagina. În al doilea rând, competiția din online fiind mai acerbă între vânzători, calitatea hainelor se vinde pe bani cinstiți. În online „nu se mai poartă” cheltuirea banilor orbește pe tricouri de doi lei imprimate cu numele unui anume brand, ci se vând haine care au furat mult timp, inspirație și efort de la creatorii lor.

O astfel de „haină” te va scoate în evidență, iar dacă a fost și accesibilă, invidia celor din jur este garantată. Sunt de acord, haina nu-l face pe om, dar să fim serioși: îl reprezintă. Știu, în stilul alert de viață pe care singuri l-am creat, ne este greu să mai avem timp pentru analizarea mai multor website-uri, să căutăm cele mai bune prețuri sau să citim sute de păreri… dar eu cu asta mă ocup în timpul liber, îmi place să caut cele mai frumoase haine la cele mai „de invidiat” prețuri, este ca un challenge pentru mine.

Făcând asta des, am învățat multe despre ce se poartă, dar am învățat la fel de multe despre mine și despre feminitate. Cea din urmă calitate a unei persoane, deși vine din interior, se face vizibilă prin stilul personal. În stilul meu personal am identificat în ultimul timp câteva pattern-uri: îmi plac volănașele, culorile pale (în special bej, roz, lila) și mă atrag hainele uni, fără modele (o singură culoare). Am investit 80 de Euro într-un palton care ar fi meritat cel puțin 1000, pentru că n-am mai văzut pe nimeni să poarte ceva atât de diferit și de frumos! Deși fotografiile produselor de pe WomanFashion.ro sunt foarte sugestive, calitatea materialului m-a lăsat fără cuvinte, atunci când mi-a ajuns coletul. Am simțit nevoia să vă scriu asta, deoarece este plăcut când descoperi că cineva prețuiește calitatea materialelor și valoarea banilor. Cum spuneam și mai sus, este efort intelectual în spatele acestui palton alb cu capă, căci altfel, un palton oarecare nu m-ar fi inspirat să scriu.

Deși aș putea să-i spun „White Riding Hood”, tot „Red Riding Hood” îmi vine în minte când mă gândesc la el… oricum decizia între el și cel roșu sau albastru… n-a fost deloc una ușoară. Asta deoarece, în clasa a 9-a mi-am dorit nebunește un palton roșu… și n-am avut niciodată. În clasa a 10-a mi-am dorit un palton albastru… dar mi-a trecut valul de dorință. Acum însă când am văzut toate aceste culori una lângă alba, mi-am zis să aleg albul: o (non)culoare pretențioasă dar elegantă, care să mă camufleze perfect în zilele cu ninsoare ce vor mai veni.

Nu am geci și nu știu dacă asta este o problemă, dar știu motivul pentru care am doar paltoane în garderobă: sunt elegante și impunătoare, iar dacă paltonul este și în cloș, atunci va da iluzia de fustă, din nou, element al feminității. Nu știu dacă ar fi corect să vă influențez să aveți doar paltoane ca și mine, dar cu siguranță trebuie ca fiecare femeie să aibă măcar unul și acela… frumos.

Cu drag,

semn black sign roxi rose

key2 romania Top bloggeri de beauty lifestyle Romania