Salutări, tuturor!

Astăzi vă prezint un nou produs lansat de curând de Yves Rocher în România și anume Șamponul Concentrat. Îmi face plăcere să vă povestesc despre el, deoarece îmbină 3 lucruri care îmi plac:

  1. Este micuț și compact, are dimensiune travel-size și are dozator. Adică îți individualizează ambalajul în sine cantitatea de șampon, fără să fii tu atent la cât pui în palmă, de fiecare dată.
  2. Conține „aroma” mea preferată de șampon de la Yves Rocher. Mai jos vă arăt șamponul în variantă „mare”, pe care l-am descoperit în urmă cu jumătate de an. Mersi Daiana :*
  3. Este un produs de la A la Z prietenos cu natura. Și cu oamenii. Prietenos cu natura deoarece are un ambalaj mic, pentru existența căruia este necesară doar 61% din cantitatea de plastic pentru varianta „mare” și prietenos cu oamenii deoarece nu conține conservanți, parabeni și coloranți.

Scurt și la obiect, vi-l recomand. Îți oferă 30 de șamponări dozate, adică, pentru o persoană care își spală părul o dată la 2 zile să spunem, acest produs îi ajunge cam 2 luni, iar pentru prețul de 15,90 Lei, cred că merită. Nu putem salva planeta, decât dacă facem mici gesturi fiecare pentru a reduce câte puțin din deșeuri…

Produsul îl găsești AICI. Mai jos îți arăt câteva poze drăguțe cu produsul, care sper să îți placă. Am folosit un obiectiv vechi de vreo 50 de ani, manual, pe care l-am atașat DSLR-ului meu Canon.

With Love,

key2 romania Top bloggeri de beauty lifestyle Romania