Salutare, tuturor! Vin cu vești MARI! Pentru că informația poate fi sintetizată foarte ușor în câteva cuvinte, v-o spun pe șleau:

Dacă faci cumpărături de minim 150 de lei din magazinele Yves Rocher din țară și spui codulRoxi Rose” la casă, primești 50 de lei reducere din comanda ta!

Pe lângă asta, dacă ai făcut cumpărături cu acest voucher, îmi trimiți o poză cu produsele cumpărate de tine și te afli printre primele 10 persoane care fac asta, primești și din partea mea un cadou, la alegere dintre cele pe care ți le arăt mai jos. Oferta este valabilă DOAR în magazine (NU și online) și poți folosi codul „Roxi Rose” de câte ori dorești până în 31 Mai 2018. Spune despre această ofertă și prietenilor tăi 😉

Deci, în loc să plătești 150 de lei, vei plăti doar 100 de lei pe aceleași produse* și mai primești bonus unul dintre produsele de mai jos!**

*Dacă spui „Roxi Rose” la casă **Dacă îmi trimiți o fotografie cu produsele cumpărate de tine și ești printre primele 10 persoane care fac asta.

Mai jos, ți-am pregătit un scurt video în care îți prezint din nou aceste informații dar îți arăt și produsele pe care le poți câștiga folosindu-te de codul „Roxi Rose”:

Să recapitulăm așadar: Yves Rocher vine de asemenea și cu noutăți în această lună, dar și în luna Iunie.

  1. Cele mai noi produse apărute în Mai sunt:

voucher reducere cupon discount cod promotional yves rocher mai 2018 romania (1)

voucher reducere cupon discount cod promotional yves rocher mai 2018 romania (1)

voucher reducere cupon discount cod promotional yves rocher mai 2018 romania (1) voucher reducere cupon discount cod promotional yves rocher mai 2018 romania (1)

2. Produsele care vor fi lansate în luna Iunie, dar pe care voi le puteți câștiga deja din partea mea în avanpremieră folosind codul Roxi Rose de mai sus, în magazine, sunt:

voucher reducere cupon discount cod promotional yves rocher mai 2018 romania (1)

voucher reducere cupon discount cod promotional yves rocher mai 2018 romania (1)

voucher reducere cupon discount cod promotional yves rocher mai 2018 romania (1) voucher reducere cupon discount cod promotional yves rocher mai 2018 romania

și preferatul meu:

voucher reducere cupon discount cod promotional yves rocher mai 2018 romania (1)

voucher reducere cupon discount cod promotional yves rocher mai 2018 romania

Pe lângă cele 5 produse noi de mai sus, pun la bătaie și alte 5 produse din colecțiile mai vechi, pentru ca, primele 10 persoane care folosesc voucher-ul Roxi Rose în magazine, să poată alege unul dintre aceste produse drept mulțumire din partea mea. Nu uita! Acest concurs se desfășoară după regula primul venit, primul servit! Ceea ce înseamnă că primul om care va folosi voucherul „Roxi Rose” în magazine și îmi trimite poză cu produsele cumpărate de el, va putea alege din toate cele 10 produse, urmând ca persoana următoare să mai poată alege din cele 9 produse care au mai rămas disponibile 😉

Cele 5 produse din colecțiile mai vechi sunt:

Așadar, toate aceste 10 produse pot ajunge la voi ♥

Pentru orice nelămurire, sunt la un e-mail distanță, pe contact @ roxirose.com.

Nu uita să te abonezi la canalul meu nou de YouTube: https://www.youtube.com/c/roxirose

Cu drag,

key2 romania Top bloggeri de beauty lifestyle Romania