Salutări!

Astăzi vorbim despre brandul pe care îl apreciez eu atât de mult, și anume Yves Rocher La Yves Rocher, au dedicat luna martie ÎNGRIJIRII TENULUI și vor să te surprindă cu reînnoirea unei game pe care o cunoști foarte bine pentru că a avut grijă ca tenul tău să fie întotdeauna hidratat în mod ideal!

Așadar, am plăcerea să iți prezint noua gamă HYDRA VÉGÉTAL cu texturi noi, mai eficiente și mai senzoriale, datorită extractului exclusiv din planta Edulis.

Edulis este o plantă suculentă ce crește la malul mării. Aceasta are capacitatea surprinzătoare de a rezista stresului din mediul înconjurător: secetă, multitudine de săruri ce perturbă creșterea multor plante. Apa din celulele plantei Edulis, activul vegetal integrat în formulele noii game HYDRA VÉGÉTAL și brevetat de Marca Yves Rocher in Franța, permite stocarea apei în straturile pielii, blocarea în mod durabil și eliberarea acesteia pentru o hidratare continuă timp de 48 de ore !

Noua gamă HYDRA VÉGÉTAL pentru hidratarea continuă a tenului este destinată în special îngrijirii tenului tânăr, la prețuri accesibile. În luna martie, descoperă în magazinele Yves Rocher și pe site-ul www.yves-rocher.ro noile formule ale gamei:

  • CREMĂ PENTRU HIDRATARE INTENSĂ 48 DE ORE. Hidratare continuă 48 de ore *Studiu clinic obiectivat pe 22 de cazuri. Rezultat: 48 de ore de hidratare după 2 săptămâni de aplicare, de 2 ori pe zi.
  • GEL CREMĂ PENTRU HIDRATARE INTENSĂ 48 DE ORE. Hidratare continuă 48 de ore *Studiu clinic obiectivat pe 22 de cazuri. Rezultat: 48 de ore de hidratare după 2 săptămâni de aplicare, de 2 ori pe zi.
  • LAPTE DEMACHIANT HIDRATANT. Demachiază și împrospătează tenul.
  • GEL DE CURĂȚARE PENTRU PROSPEȚIME. Curăță și împrospătează tenul.
  • GEL EXFOLIANT HIDRATANT. Exfoliază și împrospătează tenul.
  • GEL HIDRATANT ANTI-OBOSEALĂ PENTRU ZONA OCHILOR. Hidratează și iluminează zona ochilor.

Începând cu luna aprilie, gama HYDRA VÉGÉTAL va fi completată cu Loțiunea tonică hidratantă. Din luna iunie, vei regăsi și Serul lichid ultra-hidratant, un produs de îngrijire inovator, ce oferă beneficiul hidratării intense asociat cu o textură super senzorială. Apa micelară demachiantă 2 în 1 va fi lansată ulterior, pentru a completa ritualul de îngrijire HYDRA VÉGÉTAL.

Eu am avut plăcerea să încerc trei dintre produsele noi, anume Loțiunea Tonică Hidratantă, Gelul de Curățare și Crema-Gel pentru Hidratare.

Dacă dorești ca brățările de mai sus și Loțiunea Tonică Hidratantă să fie ale tale, intră pe Instagram-ul meu începând cu 26 Martie și participă la concurs!

Cu drag,

key2 romania Top bloggeri de beauty lifestyle Romania