Dragi trandafiri, astăzi încep seria de articole dedicate Sărbătorilor de iarnă! Prin intermediul acestei serii, doresc să vă ofer în principal idei de cadouri pentru toate buzunarele, selectate din cele mai importante colaborări ale mele din decursul acestui an. De la începuturile acestui website și până astăzi, v-am scris și v-am recomandat doar produse și servicii în care cred cu adevărat, iar acest lucru va rămâne neschimbat. Așadar, astăzi vom vorbi despre Kiehl’s, mai exact despre magazinul lor fizic din Timișoara și despre omul care însuflețește acest loc!

Despre brand-ul Kiehl’s v-am mai povestit în urmă cu câteva luni, când m-au invitat la deschiderea magazinului lor, dar despre ce înseamnă „experiența Kiehl’s” nu am apucat să discutăm pe șleau. La evenimentele de lansare, de obicei este multă lume, zgomot și forfotă (dacă nu cumva cuvintele sunt aproape sinonime) și implicit, nu prea apuci să afli foarte multe despre produsele sau serviciile prezentate, motiv pentru care m-am întors în magazinul Kiehl’s ieri, ca să pot experimenta și eu ceea ce orice client experimentează odată ce pășește în magazin.

Simona este persoana care, împreună cu alte ajutoare ale domnului Bones*, însuflețește locul și are grijă de tot ceea ce înseamnă Kiehl’s în Timișoara. Ea a fost cea care mi-a răsturnat ieri preconcepțiile pe care le aveam asupra tenului meu, deoarece mi-a refăcut analiza tenului și mi-a dat verdictul: Tenul meu este unul uscat, în nici un caz mixt sau gras, așa cum credeam eu. Află cum a decurs analiza tenului, în video-ul scurt de mai jos, sau citește în continuare.

Analiza tenului este un serviciu oferit de Kiehl’s în magazinele lor fizice din țară, care stabilește cu precizie tipul tău de ten și nivelul de hidratare al acestuia. Analiza începe cu un set de întrebări, de la „Cum îți simți tenul?” la „Care este rutina ta de îngrijire?” și continuă mai apoi cu aplicarea a două hârtiuțe speciale, una pe pomeți iar cealaltă pe frunte, pentru a determina tipul de ten în funcție de nivelul de sebum. Apoi, se utilizează un aparat special care relevă nivelul de hidratare al pielii, nivel care ar trebui să se situeze între 45% și 50%. După notarea acestor parametri și compararea lor cu niște standarde de referință, aflăm unde se situează tenul nostru ca tip și ca nivel de hidratare. Am crezut mereu că tenul meu este unul mixt sau chiar gras, când defapt m-am înșelat amarnic… Tenul meu se simte astfel deși nu este, deoarece nu este hidratat destul. Crezând că tenul este unul mixt sau gras, nu puneam nimic pe el, nici măcar cremă hidratantă. Pentru a se hidrata el singur, secretă sebum, astfel că tenul va fi unul precar hidratat… Lipsa aceasta de hidratare despre care vă tot pomenesc, este extrem de negativă, căci astfel lipsește tenul de bariera-i de protecție împotriva factorilor dăunători. Iar apoi ne mirăm că ne trezim cu tot felul de imperfecțiuni dimineața și cu riduri la vârste mai înaintate. Simona mi-a spus așa: „Pentru fiecare zi în care nu ne curățăm tenul, acesta îmbătrânește 7.” Șocant, aș spune!

 

 

Kiehl’s este ceea ce mi-am dorit mereu pentru tenul și corpul meu: produse de calitate, alese exact pentru nevoile tipului meu de piele, păreri profesionale și bine documentate, și un cadru prietenos. Mi s-a întâmplat să colind dermatologi care să mă certe efectiv și astfel să mă închid în mine și să mă complac așa. Înainte de a veni Kiehl’s în Timișoara, prieteni de-ai mei, chiar bărbați, care auziseră de analiza tenului, mergeau în alte orașe să le fie refăcută și să primească mostre din produsele recomandate lor. Acum însă totul este foarte la îndemână și tocmai de aceea vă sfătuiesc să mergeți să o cunoașteți pe Simona și să vă cunoașteți și tenul totodată! Kiehl’s are produse cu prețuri corecte și oameni instruiți astfel încât să pleci din magazin mulțumit și să te mai întorci. Dacă tot lași niște bănuți în magazinele lor, ei vor ca tu să folosești niște produse dedicate nevoilor tipului tău de ten, produse pe care nu trebuie să le cumperi din prima dacă nu ești sigur de efectele lor. Tocmai pentru a evita astfel de situații, după analiza tenului vei primi mostre din toate produsele care ți se potrivesc. Eu am mare încredere în produsele recomandate mie de Simona, dar asta nu mă oprește să testez mostrele pe care ea mi le oferă mereu. De exemplu, eu mereu îmi voi reface stocurile de Ultra Facial Cream știind că îmi este potrivită, dar în magazin voi primi mereu 5 eșantioane indiferent de achiziția mea. Și dacă tot este luna cadourilor, vreau să vă povestesc despre câteva idei de atenții pentru cei dragi.

În primul rând vă recomand, dacă vreți să faceți un cadou inedit, să cumpărați din magazin Calendarul Advent. Acesta este defapt un cadou sub formă de geamantan vintage, care se deschide și care ascunde câte o surpriză pentru fiecare zi a lunii Decembrie până la Crăciun. Sfatul meu este să oferi acest cadou până la Moș Nicolae, căci acesta este farmecul său: să fie deschisă câte o ușiță pe zi 😉 Online stocurile sunt 0, dar în magazine aceste seturi cadou încă se mai găsesc. Îl poți oferi și de Crăciun, de altfel.

Pe de altă parte, toate produsele Kiehl’s, te așteaptă în haine de sărbătoare! Ultra Facial Cream, crema hidratantă minune, te așteaptă cu o surpriză garantată sub abțibildul de pe capac: O sacoșă cu domnul Bones, un mini produs sau alte 5 eșantioane extra. Săpunurile Kiehl’s vin cu noi arome de sezon, iar celelalte produse au ambalaje de poveste, de poveste!!

Și dacă ai crezut că surprizele se limitează la cele 5 eșantioane, la cadoul garantat care vine împreună cu fiecare Ultra Facial Cream cumpărată, atunci află că nu este așa: Simona te așteaptă cu noi surprize mereu. De exemplu, ieri când eu am mers la ea, promoția era următoarea: la fiecare două produse cumpărate, primeai o cremă de față în format de 30 ml. Și chiar mai mult, hăinuțele de sărbătoare ale cadoului tău sunt și ele, din partea casei. Ambalajele de calitate, fie ele sub formă de pliculeț, cutie sau pungă cadou, vor complimenta cadoul tău pentru persoanele dragi ție. La achiziții care depășesc 200 de lei, primești alte două produse mini, unul pentru tine și unul pentru persoana dragă ție! De asta vă recomand să mergeți în cochetul magazin Kiehl’s din Timișoara, căci acolo vă așteaptă o atmosferă caldă și un prieten!

Dacă vrei să discutăm mai multe despre Kiehl’s sau despre tenul tău, eu te aștept aici, în secțiunea de comentarii și pe Instagram, unde îmi poți scrie oricând, iar Simona te așteaptă în magazin. Ah și încă ceva, dacă faci cumpărături din magazinul din Timișoara și postezi imagini cu achiziția ta de la ei, dă-mi de știre pe Instagram și îți voi reposta Story-ul sau postarea, căci produsele de calitate merită toată susținerea noastră. Don’t forget to follow Simona ’cause she’s great!! P.S. Varianta de cadou pentru bărbați din magazinul din Timișoara are un preț super! 😉

Give Joy. Give Kiehl’s.

Roxi Rose.

 

key2 romania Top bloggeri de beauty lifestyle Romania
%d bloggers like this: