echilibrat

Barnängen

Barnängen este bine-cunoscut în Suedia de zeci de ani. Sunt renumiți pentru filozofia de viață ce se ascunde în spetele fiecărui produs creat de ei: Lagom. Acest termen tipic suedez descrie un întreg stil de viață, o stare de bine ghidată de simplitate și calitate. Brandul vine din Stockholm și își propune să aducă în viețile noastre produse nici prea urbanizate, dar nici „preistorice”.

Prin intermediul BUZZStore am testat gama lor de produse destinate îngrijirii pielii sensibile. Mai jos, vă expun părerea mea sinceră despre ele.

#Barnangenbeauty #livelagom #buzzlagom

Barnängen Beauty – Echilibru. Simplitate. Calitate.

Sunt adepta simplității. Așa este stilul meu personal, așa încerc să îmi construiesc viața în toate domeniile posibile. Încerc să fiu totul, însă cât mai simplă posibil, să „strâng” în mine toate valorile bune și să rămân la fel ca atunci când m-am născut: pură. Încerc să lupt, dar să rămân echilibrată… Nu știu cum să trăiesc ca la carte, nu sunt perfectă. Nimeni nu știe, nimeni nu este. Dar încerc în fiecare zi să devin varianta mea mai bună. Dacă în fiecare zi ne îmbunătățim 1%, într-un an vom fi cu cel puțin 365% mai buni. Mai bun nu înseamnă însă, mai mult. Ci mai echilibrat, mai curat, mai organizat, mai… împăcat. Sunt autentică. Așa vreau să rămân. Dar îmi schimb concepțiile când îmi sunt prezentate argumente pertinente.

Așa este și Barnängen Beauty. Un brand statornic, dar care evoluează echilibrat. Un brand pur, care oferă doar strictul necesar. Suficient. Produsele lor sunt intens hidratante, dar fără a încărca. Energizante și totuși, relaxante. Puternice și totodată, delicate. Desigur că produsele lor nu sunt gratuite, dar găsești 400ml de delicatețe la 25-26 Lei, un preț consider eu, extrem de atractiv.

Echilibrul perfect între știință și natură

Barnängen asigură prin produsele sale o protecție de lungă durată pentru piele, balansând formulele cercetate științific cu ingredientele de inspirație nordică.

Accesibile

Găsești produsele Barnängen online sau în magazine la prețuri foarte accesibile, în jur de 26 Lei (5$)

Prietenoase cu orice tip de piele

Există câte o gamă de produse Barnängen pentru fiecare tip de piele. Normală, uscată sau sensibilă.

LAGOM

Urban & Natural. Simplu și calitativ. Atât, dar suficient.

 

Rutina de îngrijire a pielii tale

Oferă-i pielii tale totul, dar doar din ceea ce are nevoie.

Te rog, nu îți încărca pielea cu chimicale inutile, nu îți supra-satura templul cu ingrediente dăunătoare… Alege mereu să oferi pielii tale doar o îngrijire de bază și nu mereu, ci doar când îți cere. Iar când îți cere, alege produse curate. Pentru inspirație, urmărește-mă pe Instagram AICI sau pe Barnangen, AICI.

Cu drag,

key2 romania Top bloggeri de beauty lifestyle Romania