Kapa Center
a inaugurat noua aripă Home&Decor

Poate unul dintre cele mai plăcute evenimente la care am participat vreodată…

Kapa Center a inaugurat noua sa pagină de Facebook intitulată Kapa Center Home Decor, destinată prezentării în mediul online a aripii sale dedicate mobilierului și decorațiunilor interioare. Mobilierul pe care l-am văzut, este unul foarte variat, deși însuși cuvântul este insuficient pentru a descrie câtă mobilă (și implicit câtă vartietate) încape pe 3000 mp. La petrecerea „de casă nouă” la care am fost invitată, am văzut mobilier de care m-am îndrăgostit, ca și fotoliul turquoise din imaginea din stânga/sus (depinde de pe ce device citești acest articol), dar și mobilier extrem de sofisticat din lemn masiv. Sunt peste 25 de companii de profil care își au produsele expuse în showroom și multe dintre obiectele de mobilier pot fi realizate la comandă în funcție de preferințele fiecărei persoane. Asta ca să vorbim despre ceea ce am văzut și aflat, ieri, la petrecerea „în pijamale” la care am fost invitată 😉 Pentru că despre latura mai personală a acestei inaugurări, vorbim acum, în continuarea acestui articol de acum câteva zile, unde am povestit despre ce sau cine transformă o casă în acasă.

„Viaţa este un voiaj spre acasă.”
-Herman Melville

Suprafață showroom: peste 3000 mp

Știi de ce m-am simțit atât de bine la eveniment și chiar mi-a făcut plăcere să arunc câteva priviri peste mobilierul expus?? Pentru că am fost cu Daiana, cu prietena mea cea mai bună și care efectiv a animat toată seara.

Așa se întâmplă și acasă… O casă frumoasă care adăpostește oameni frumoși este locul unde fiecare dintre noi și-ar dori să-și înceapă diminețile și să își încheie serile.

Oamenii sunt cei care animă o casă. Oamenii sunt cei lângă care ne simțim bine, împliniți și liniștiți… Iar dacă ne decorăm mediul înconjurător după gusturile noastre, dacă păstrăm mereu curățenia și avem grijă de cei apropiați, atunci ne putem declara câștigători în viață.

Norocul nu însemană doar bani, norocul înseamnă să poți să îți trăiești viața frumos.

Suntem câștigători atunci când nu suntem jefuiți dacă decidem să ne decorăm casa, atunci când mai avem încâ alternative decente în ceea ce privește prețurile mobilierului și al decorațiunilor interioare.

Și în același timp, atunci când nu investim doar bani în obiecte ci și valori emoționale alături de oamenii importanți din viața noastră…

Doresc tuturor, așadar, ca atunci când fiecare dintre noi își va construi casa viselor noastre, să avem norocul și prilejul de a o decora și imagina așa cum ne dorim, dar și împreună cu cele mai importante persoane din viața noastră.

#kapahomedecor

Texturi și jocuri de culoare
key2 romania Top bloggeri de beauty lifestyle Romania