Stil de Primăvară

Dragi trandafiri, astăzi vă scriu despre stil personal și despre stil de viață. Ce au în comun cele două? Pai se cam confundă, dacă este să mă întrebați. Stilul personal reprezintă felul în care noi răspundem evenimentelor care se succed în viața noastră, dintr-un anumit domeniu (în cazul prezentului articol prin îmbrăcăminte). Stilul de viață este totalitatea stilurilor personale din toate domeniile: comportament, înfățișare, îmbrăcăminte, ambient etc.

Viața este așa cum ți-o faci.

Fiecare alegere ne definește mai mult și mai mult. Este ca și cum, prin fiecare alegere mai adăugăm câte o piesă de puzzle la ceea ce noi suntem. Când vine vorba de îmbrăcăminte, eu aleg să mă simt bine și îmi doresc să fiu observată. Pentru asta, aleg mereu piesele atemporale cu texturi sau imprimeuri clasice.

Am colaborat cu WomanFashion.ro de la începutul anului 2017, pe parcursul anilor și până acum, n-am găsit un brand care să fie atât de echilibrat. Produsele lor au cele mai calitative materiale, cele mai frumoase texturi și croieli, mărimi convenționale și prețuri ideale. WomanFashion.ro nu este un brand de masă, ci un brand pentru cei care și-au identificat stilul personal ca fiind unul curat și atemporal. Ca și magazin, oferă transport gratuit peste 200 de lei și 15% reducere pentru oricine „pășește” pentru prima dată în magazinul lor online. Fiecare propunere de colaborare de la ei mă bucură enorm, pentru că este brandul meu preferat de îmbrăcăminte. Nu există colaborare mai reușită decât cea în care blogger-ul este și unul dintre cei mai mari fani ai brand-ului. Mai jos vă prezint piesele alese de mine pentru a vă ilustra influența primăverii în garderoba mea și înainte de a trece la cuvinte, vă las link-urile categoriilor produselor:

Cu sinceritate, eu.

Găsește-ți stilul personal și fă din el un stil de viață.

Acesta este sfatul meu pentru azi, mâine și poimâine. Moda a fost inventată pentru cei care nu cunosc termenul de îmbrăcăminte de calitate. Moda scuză o haină care nu se așează bine, în timp ce construirea unui stil personal puternic necesită consecvență și atenție la detalii. Dacă alegi să porți brand-uri de calitate, deja efortul se reduce la jumătate, căci hainele din materiale calitative nu se șifonează, se spală ușor și se combină ușor între ele. Note that!

OFFICE sau CASUAL?

2 fețe ale stilului meu de îmbrăcăminte, o decizie grea în fiecare dimineață. Există zile când alegerea o fac natural, dar există și zile când încerc cu greu să îmi dau seama ce primează. Cert este că ambele se bazează pe piese elegante, iar nu sport. Sport mă îmbrac doar la sală și eventual, acasă. Dar pe stradă, la birou sau la Universitate, port doar haine office sau casual. Un costum purtat cu sacoul desfăcut și un tricou cu imprimeu deja dă mai mult spre casual decât office, iar o ținută casual basic purtată cu o coafură tip coc și pantofi cu toc stiletto aproape că intră în sfera ținutelor business. Totul ține așadar de cum combini piesele între ele și cum accesorizezi ținuta finală.

Pentru că este primăvară, în această perioadă aleg să port piese în culori vii (verde crud sau roz spre exemplu) și cu imprimeuri atemporale (buline sau carouri). Din această cauză, îmi plac noile mele costume de la WF: costumul verde cu pantaloni șalvari și costumul roz în carouri cu pantaloni evazați. Pe site găsiți inclusiv costume cu pantaloni tip țigaretă sau skinny.

*Psst! Pe site găsești și peste 180 de produse la reducere, de exemplu paltoane la 99 de lei și rochii la 50 de lei.

“Style is a way to say who you are without having to speak.”

– Rachel Zoe

E un moment pentru mine, care mă ajută să îmi încep ziua cu motivația la cote maxime.

Așa percep eu momentul din zi în care aleg cu ce mă îmbrac astăzi. E ca și cum mergi la luptă, o luptă urbană în care cel mai mare inamic este versiunea ta de ieri. Poate haina nu-l face pe om, dar cu siguranță sufletul tău nu este ceea ce oamenii observă la prima vedere.

Dacă nu aleg să port un costum, cu siguranță aleg să port o rochie. Nu înțeleg de ce fetele și femeile poartă din ce în ce mai puține rochii 🙁 … Dar știu că fac o greșeală. Nu există piesă feminină de îmbrăcăminte decât rochia. De pe WomanFashion.ro mi-am ales o rochie midi, vaporoasă, care nu se șifonează și cu un imprimeu polka dots subtil. Mânecile tip clopot până la cot și gulerul înalt fac această rochie să fie potrivită atât pentru birou cât și pentru o plimbare în parc.

 

Galerie

*click pe imagini pentru a ajunge pe WomanFashion.ro la pagina de produs*

Primăvara aceasta poartă-ți stilul personal

 

și fii cea mai frumoasă versiune a ta.

Cu drag,

key2 romania Top bloggeri de beauty lifestyle Romania