O pagină de agendă, plină.

Ziua începe de dimineață. O cafea medie, un lapte cald sau un ceai cu infuzii de fructe de pădure. O ținută nouă, inspirată, casual sau business. Un pix și agenda mea beige-pink.

Miercuri 21 Ianuarie 2014

  • De cumpărat flori pentru noptieră
  • De achitat colete
  • Cumpărat cadou
  • Articol nou

Așa arată un colț din agenda mea, bagajul meu, obiectul nelipsit din orice geantă. La finalul zilei, când toate rândurile devin “tăiate”, îmi fac un moment pentru mine. O plimbare într-un parc mărginaș, departe de aglomerația orașelor. Plimbarea urmează de multe ori imediat dupa ultimul  “        “, deci se întâmplă să mă plimb în hainele alese în după-amiaza respectivă, imediat după masa de prânz, înainte de a pleca din nou în multitudinea urbană.

hhPaltonul negru și gros, cu croi simplu, completează materialele nu foarte călduroase ale bluzei largi și fustei de tip skater. Pantofii cu toc, sau platformă, conțin o beretă care să-i facă mai ușor de purtat, în mers alert. Accesoriile care schimbă cu totul aerul ținutei, sunt de culoarea imprimeului. Ca și make up, mi-au rămas până seara târziu, eyeliner-ul și un lip gloss hidratant. O ținută formală, când paltonul este închis, o ținută care trădează moda generației când paltonul este purtat lejer.

iiDSC_7223Nopți liniștite, plimbări relaxante…pentru zile pline. Radiază ambiție, încredere și tinerețe în combinații inspirate. 

Sunt genul sentimental, care se inspiră din cursul vieții. Care analizează felul omului și-i întoarce o oglindă. Eu zic..Că suntem imaginea societății. A fragmentului pe care alegem să-l reprezentăm.

Închid coperta agendei, verific calendarul de pe Blackberry și scriu o pagină de viată. E seară, flacăra s-a stins de mult timp. Doar luminile stradale mai veghează noaptea densă.