Găsește echilibrul în tot ceea ce faci!

Ne referim desigur și la stil. Într-una din zilele precedente, mă aștepta o groază de treabă în oraș. Mape, foi și o geantă plină, aveau să-mi îngruneze ziua. Dar afara era soare, iar soarele făcea ca zăpada așternută pe stradă să sclipească! După cafeaua matinală și câteva știri citite pe internet, m-am gândit la ținuta mea din ziua respectivă: “Trebuie să fie serioasă…elegantă. Dar vreau să port și noua mea eșarfă…” Și atunci am decis să combin paltonul blumarine cu croi skater, care impune o aură puțin sobră, cu eșarfa veselă în culori puternice.

Culorile alese ieșind în evidentă, machiajul nu putea fi decât unul simplu, nude:

ffÎn imagine sunt exact produsele folosite de mine în acea zi, mai putin mapa și paltonul. Paltonul meu nu l-am mai găsit pe internet, să pot atașa un link, însa acesta de la Asos seamănă foarte tare cu el, deși al meu este mai skater la bază.

La ținută am adăugat și ochelarii Green Aviator de la Ray Ban. Îi găsiti pe multe site-uri online, chiar si eBay. Dacă îți faci curaj să porți o pereche de ochelari iarna, studiile arată că ești pregătită să îti îmbunătățești încredea de sine. De aici și indicația din imagine. Ochelarii de iarnă trebuie să aibă un factor de protecție ridicat împotriva razelor UV, de aceea recomand firmele de încredere și culorile lentilelor să fie în gradient.

Tip: Pentru că genele urmau să fie ascunse în spatele lentilelor, am decis să folosesc un rimel ce le încarcă, astfel, la lumină se poate observa umbra lor.

DSC01901

Dacă te vei găsii într-o situație asemănătoare cu mine, încearcă să nu porți haine groase sub palton în zilele însorite. Chiar dacă vântul bate, căldura soarelui te va încălzii și-ți va provoca o senzație de diconfort.

DSC01902

Be serious, but don’t forget to have fun!