Suntem ceea ce construim.

Respectul de sine, limitele psihologice și fizice impuse de noi înșine, acțiunile și imaginea noastră în societate, determină personalitatea și caracterul nostru final.Elementele din viața noastră ne șlefuiesc ca ființă umană și ne dezvoltă până în pragul involuției.

Cel mai ușor mod de a te face remarcat este să fii diferit de ceilalți. De la această idee am pornit în momentul când m-am așezat jos să scriu acest articol. Dacă iarna este rece și albă, fa-ți simțită prezența prin culoare și căldură sufletească. Bucură-te!

Multe persoane uită de parfum pe timpul iernii. Multe persoane au o ținută monotonă, gri, neagră sau maro. Multe persoane sunt triste. Și atunci m-am gândit: “Eu sunt persoana care schimbă mentalitatea!”. When the winter gives you gray, make love!

DSC01841

Pentru zilele în care am multă, multă treabă în oraș, iar ținuta se cere a fi mai mult practică, adaugă o pată de culoare! Eu am ales o eșarfă în culori calde, una dintre acestea potrivindu-se chiar cu rujul de pe buze.

DSC01843

Cerceii i-am ales din H&M. Având o culoare argintie, foarte deschisă, îmi inspiră răceala și frumusețea iernii. Combinați cu rujul burgundy, păstrează echilibrul perfect al culorilor, lăsând nuanțele țipătoare ale eșarfei să atragă atenția.

Machiajul urmează a fi purtat pe parcursul întregii zile, așa că am ales un eyeliner negru și un rimel carbon-black.

page

Și dacă te găsești în mijlocul unei ninsori puternice, profită de ocazie și imortalizează momentul. Va mai trece aproximativ un an până la urmatorul peisaj de acest gen!

DSC01850

Pentru că îmi place mereu să combin utilul cu plăcutul, în zilele în care mă simt deosebit de bine, îmi fac timp pentru o cafea alături de prieteni sau de cunoscuți.

DSC01872Fie că o servești pe terasa ninsă a cabanei sau într-un local călduros, asigură-ți o priveliște bună de unde poți admira peisajul unic al sezonului.

Pentru că nu-ți poți face simțită prezența în totalitate, decât cu ajutorul parfumurilor, vă prezint cele mai frecvente 2 astfel de produse folosite de mine în această perioadă.

DSC01825

Este vorba de Tresor Lancome și de Hypnotic Poison. Ambele au arome puternice. Nu le folosesc vara pentru că în acel sezon aleg parfumurile fresh. Iarna îmi place să mă axez pe latura elegantă și impunătoare, aură sugerată de cele două esențe.

DSC01831DSC01854

DSC01860Imaginea de mai sus mi s-a părut cea mai reprezentativă pentru esența Dior, probabil inspirată de numele acesteia.

DSC01884

Așa cum vara ne asortăm ținuta cu nuanțele de albastru și verde a cerului senin și respectiv a mării, așa iarna propun să asortăm culorile calde cu sentimentele profunde. Sentimente de iubire sugerate de Crăciun sau de Valentine’s Day, sentimente călduroase pentru vremuri reci.

 

DSC01880

So…don’t forget to love!

%d bloggers like this: