Se spune că orice sfârșit este un nou început. Toamna reprezintă ea însăși un sfârșit, pentru marea majoritate a plantelor și insectelor, cel puțin. Dar pentru mine a reprezentat mereu cel mai așteptat moment al anului. Este momentul în care bateriile mele, dacă am așa ceva, se reîncarcă și implicit, îmi cresc rezervele de motivație. Iar și iar, an de an. Așa funcționez eu și poate la fel ca mine, mulți alții dintre voi. Frig nu-mi este. La 22 de grade toamna mă simt ca la 32, în schimb, primăvara la 22 de grade mă simt ca la 12. Diminețile de toamnă îmi dau motive să mă trezesc cât de devreme pot, în schimb, diminețile de primăvară mă găsesc sub cearceafuri mai mereu. Îmi plac toate anotimpurile fiecare în felul său, dar toamna o savurez cu fiecare celulă a corpului meu. Simplul fapt că am ocazia să respir un aer cald de toamnă îmi bucură sufletul nespus de mult..
Suntem nimic, la fel ca Universul. Suntem ceva la un moment dat, urmând a ne transforma în nimic, iar mai apoi, în altceva. Un ciclul perpetuu de materie în continuă schimbare. Avem un corp, sigura persoană care ne însoțește material pe parcursul întregii vieți și un suflet, singurul lucru care suntem, acum și totdeauna. Știu sună abstract, dar cumva, nu cred că spun minciuni. Și dacă este să cred aceste lucruri, înseamnă că toți ceilalți văd un singur lucru: corpul nostru. De simțit, ne simt sufletul, dar de văzut, ne văd pe noi, corpul îmbrăcat în materiale textile.
Când ajungi să conștientizezi că defapt, un costum sau o pereche de pantaloni rupți nu te reprezintă, ci te îmbracă, altfel vei începe să vezi lucrurile. Hainele, așa cum le văd eu, nu sunt altceva decât mijloace de manipulare a minților. Dorești să semnezi un contract? Mărește-ți șansele purtând un costum la „4 ace”. Dorești să atragi atenția? Poartă ceva ce majoritatea oamenilor ar considera scandalos. Oricare dintre noi putem fi oricine ne dorim. Realizezi ce spun? Putem fi, suntem, actori toată viața noastră. Și dacă tot avem mijloacele la îndemână, să scriem o piesă frumoasă spun.

„L’automne est un deuxième ressort où chaque feuille est une fleur.”

Luxe.

Ce este luxul, până la urmă? Oh, eu consider că este o manifestare „curată” a simplității. Când încerci să pui prea mult (în orice domeniu) ai toate șansele să treci brusc din sfera luxului în sfera caraghiosului.

Voiam să fotografiez pantalonii army din imagine, dar nu am avut la mine nici un fel de tricou sau bluză simplă. Însă Paul a avut, așa că am rezolvat situația, evitând să pun prea mult, iar rezultatul să dezamăgească. Port niște pantaloni extrem de sport, army utility, da, în combinație cu pantofi stiletto, dar pot această pereche de pantofi de atât de mult timp, încât nu mai reprezintă nici un element wow, la nici o ținută.

Nu.. n-am Louboutin, nici Giuseppe Zanotti, ci o pereche de pantofi din piele luată la reduceri. Din toată imagine, îmi rămân pantofii să mă laud. Sunt motiv de laudă, unul de suprafață pentru unii poate, dar pentru mine, sunt importanți deoarece mi-am dorit de mult timp o astfel de pereche, La fel de mult cum mi-am dorit dinozaurul acela nenorocit când eram mică și nu am avut un dinozaur de pluș în viața mea. Măcar am pantalonii. Să râdem, propun!

Din categoria „finețuri” vă mai spun următoarele: Contează să te simți bine îmbrăcată în haine care-ți plac. Sunt bloggeri care vă recomandă ultima modă, sau haine deloc confortabile. Eu nu vi le pot recomanda din moment ce aș purta niciodată ceva ce nu m-ar face să mă simt în largul meu. Dar să alegi confortul nu înseamnă să renunți la stil, modele și texturi interesante, ci să știi să alegi materialele. Femmeluxefinery.co.uk are și haine interesante și confortabile ca material, ier de aceea colaborez cu ei de un an și ceva aproape.

Am de la ei haine diverse: de la lounge co ords până la rochii extrem de stilate. Mi-am cumpărat haine de la ei atunci când am vrut mai multe decât îmi luam prin colaborări, tocmai pentru că știu că imaginile lor nu mint, iar asta este esențial pentru mine. Mai jos vă propun un body subțire de-un print mereu în tendințe: Snake print body; și mesh-urile transparente pe care le port în imagini, care se pot lua peste topuri de bază: Black mesh & nude mesh.

Sfatul meu este să alegeți mereu să vă cumpărați haine ușor de asortat și comode. Pentru că o garderobă de bază nu se învechește niciodată și nu vă pune în situația de a spune oribilul „nu am cu ce să mă îmbrac”. La femmeluxefinery.co.uk îmi plac foarte mult prețurile cinstite și reducerile dese. Știți bine, nu sunt adepta banilor aruncați „pe apa Sâmbetei” ci din contră, vă sfătuiesc să cheltuiți cumpătat.

“Autumnus – libitinæ

questus acerbæ.

Cu drag,

key2 romania Top bloggeri de beauty lifestyle Romania
%d bloggers like this: