Salutare, dragă trandafir! Da, ai citit bine. De curând, mi-am dat seama care este cel mai important aspect din spatele brand-ului ROXI ROSE… Iar acela nu sunt eu. Cel mai important atribut al acestui blog este comunitatea pe care el se sprijină, ce care l-a ridicat și singura care poate să îl doboare. Pe profilul meu de Instagram și pe pagina de Facebook, am pornit o mișcare de fidelizare a voastră, a cititorilor mei. Și asta se vede! Ca să vă mulțumesc pentru fiecare apreciere pe care o primesc de la voi am decis să trimit câte un mic cadou celor mai active 5 persoane de pe aceste rețele. Și, ca să pot strânge toate aceste postări la un loc, încerc să le reunesc sub eticheta #RoxisRoses. Așadar am decis să îmi numesc fiecare cititor „trandafir” și așa am să îmi încep fiecare articol de acum înainte.

Astăzi vă povestesc despre Giulio, brand-ul de încălțăminte 100% românesc pe care l-am descoperit online în urmă cu câteva luni. Ați văzut cu siguranță, pe profilul meu de Instagram, multe postări unde am etichetat încălțămintea mea cu numele lor și poate v-ați întrebat de ce i-am ales să port pantofi de la ei. Ei bine, povestea mea și a pasiunii mele pentru încălțămintea de calitate începe cu mai bine de 10 ani în urmă…

Aveam cam 12-13 ani când am început să port tocuri. Asta după multe certuri cu părinții mei pe tema înălțimii mele. Am avut și eu complexe, da, ca orice om, dar am trecut peste ele definitiv. Vedeți voi, poate nu am 1.70m , dar 1.60m tot am, în zilele bune chiar 1.61m, iar în cele proaste poate chiar 1.59m. Am o înălțime medie, nu ies în evidență într-o mulțime, dar nici nu mă pierd printre picioarele oamenilor. Problema la acea vârstă era că modelele din reviste păreau înalte și fetele din anturajul meu de la vremea aceea erau și ele foarte înalte. Înțelegeți unde bat…? În loc să îmi raportez înălțimea la mine, la familia mea și la scopurile mele în viață, mi-o raportam din păcate la imagini modificate în Photoshop și la persoane cu adevărat înalte. Și am suferit enorm! Așa că am început să port pantofi cu toc în timp ce parcurgeam peste 3 km pe jos zilnic și să sufăr și mai tare când mă împiedicam pe stradă și oamenii râdeau de mine. Dar a trecut acea perioadă, și pantofii au devenit pentru mine o artă, iar mersul pe tocuri asemenea. Din ustensile dureroase pe care le uram într-un fel sau altul, au devenit piesa de rezistență a garderobei mele și accesoriul meu preferat. Port acum, în timp ce îți scriu, o bluză lungă, cu volănașe și destul de groasă, căci este frig la Timișoara, și o pereche de colanți 3/4. Acum imaginează-ți cum arată această ținută cu o pereche de flip-flopi (sau cum se scrie), o pereche de adidași a căror loc ar trebui să fie la sală, sau o pereche extrem de elegantă de stiletto cu fundițe. Hm? Cum ți se pare mai frumos? Cu siguranță ultima variantă este cea pe care o port acum, pentru că îmi relevă stilul personal și ador când oamenii îmi recunosc amprentele acestuia pe stradă și în viața de zi cu zi. Sunt Roxi, cea care poartă tocuri oriunde se poate și care poartă un eyeliner arcuit mai mereu.

Aceasta a fost tranziția importanței încălțămintei în viața mea deci, de la moft la amprentă a stilului personal. Dată fiind importanța actuală a pantofilor în tot ceea ce eu însemn, nu am să cumpăr niciodată ceva la prima vedere, mai ales sandale damă. Am devenit extrem de exigentă în acest domeniu și afirm cu mâna pe inimă că peste trei sferturi din cele 50 de perechi de pantofi pe care le dețin sunt din piele și sunt calitative. Iar acum, unde crezi că se situează pantofii Giulio? În vârf. În vârful piramidei calității, a frumuseții și a confortului pe care pantofii din garderoba mea mi le oferă. Pantofi din piele mai am, câteva zeci după cum spuneam, dar nici o pereche în afară de Giulio care să fie atât de atent lucrată și atât, dar atât, de confortabilă!

Toate perechile pe care le-ați văzut online pe profilurile mele, sunt nude, pentru că astfel de culori merg în combinație cu orice haină și în plus, orice ținută în culori neutre este implicit una mult mai elegantă. Pielea în care cei de la Giulio lucrează, este una subtil metalizată, cu sclipiri rafinate ce se aseamănă cu praful de stele, de care m-am îndrăgostit de când am scos prima pereche de pantofi din cutie. N-am avut niciodată pantofi atât de frumoși și atât de accesibili în același timp. Vedeți voi, de fiecare dată când mă gândesc dacă să vă povestesc despre un anume produs sau nu, mă uit și la prețul de achiziție, asta deoarece cum mie nu îmi place să mi se recomande produse scumpe, la fel nu le recomand nici eu. Când vine vorba de pantofi, dau până în 400 de lei pe o pereche și și atunci să fie cizme din piele. Pentru o pereche de pantofi de vară nu trec pragul de 300 de lei, pentru că există alternative care să aibă un raport calitate-preț extraordinar, iar Giulio este fruntaș. Perechile de pantofi damă pe care eu le port variază la preț întreg între 249 și 269 de lei. La preț redus însă, găsiți de la ei produse reduse și cu 44%. De exemplu, modele din aceeași gamă cu pantofii mei sport-casual sunt disponibile acum la 179 de lei. Și da, sunt pantofi de sezon, nu au disponibile doar mărimi mari, cum se întâmplă frecvent online, ci pur și simplu sunt reduceri. Poți profita de ele doar dacă te abonezi la newsletter, ca să fii la curent cu ultimele noutăți, adică, să faci parte din persoanele care află din timp de reduceri. Să dai 39 de Euro pe o pereche de pantofi din piele este extraordinar și am să susțin asta până în pânzele albe, doar știți destul de bine că eu mă dau în vânt după astfel de ocazii!

V-am spus mai sus că pantofii mei sunt extrem de calitativi, cei mai calitativi pe care îi am. Dar nu v-am spus de ce: Fiecare pereche de pantofi de la ei este inimaginabil de confortabilă. Când calc, simt că o fac pe un norișor sau pe un ghemotoc de vată… Pe mine pantofii nu mă jenează în general, însă obosesc după 12 ore de stat pe tocuri, iar acest lucru se simte în zona tălpii. Ei bine, nu este și cazul perechilor despre care vă vorbesc, căci au încorporate branțuri cu bureți speciali pentru extra-confort. Și chiar este extra. Am să uzez foarte repede în special perechea stiletto, pe care o port zilnic, căci o simt ca o a doua piele, nu simt de parcă aș purta tocuri. Absolut deloc. (nici nu știu cum să vă mai spun cât de încântată sunt că am descoperit acest brand… brandul meu preferat de încălțăminte…)

Cum am obișnuit, de fiecare dată când am ocazia vorbesc și despre aspectele de business din spatele produselor pe care noi le cumpărăm. Am cercetat și am văzut ca Giulio vine de la Giuliano, respectiv Petre Giuliano și că este o afacere pur românească din 1992, având toate produsele fabricate cu dragoste aici, în țărișoara noastră. Povestea sa o găsiți pe pagina Despre de la ei de pe website și prin doar 4 paragrafe mi-a zbârlit părul de pe șirea spinării. Eu am fost un tânără antreprenoare într-un anumit domeniu, acum sunt în altul și tot așa și de fiecare dată când aud poveștile altor oameni mă înduioșez nespus și sincer, căci mă văd pe mine și încrederea oarbă pe care am avut-o la început de drum. Vezi tu, încrederea oarbă în viitor și optimismul incurabil ne ajută să reușim. Poate nu reușim toți la fel, poate nu reușim toți de-o dată, dar fiecare putem avea succes în felul nostru. Succesul afacerii lui Petre Giuliano se vede din depărtare și se vede în fiecare colțișor al website-ului său. Spun asta deoarece nu oricine își rupe din timpul său să execute pantofi exact pe mărimea ta, să execute jumătăți de numere sau curelușe mai lungi. Mai mult, nu orice magazin online își permite să facă retururile gratuit, ci numai unul de succes poate… Pe mine toate aceste aspecte m-au convins să îi numesc brandul meu preferat de încălțăminte, fără rezerve, iar dacă ai nevoie de mai multă convingere, te invit pe pagina lor de Facebook cu peste 117.000 de urmăritori, unde peste 850 de oameni au lăsat numai review-uri pozitive.

Mai jos vă arăt colecția mea Giulio și sper din suflet să aveți în continuare încredere în tot ceea ce eu vă scriu. Pentru a ajunge la pagina fiecărei perechi de pantofi, click pe imagini! Vă îmbrățișez!

pantofi piele naturala online

pantofi piele naturala online

pantofi piele naturala online

pantofi piele naturala online ieftini

pantofi piele naturala online calitate

sandale piele naturala online

pantofi piele naturala online sandale

sandale pantofi piele naturala online

pantofi piele naturala online sport casual espadrile

pantofi piele naturala online bicicleta

pantofi piele naturala online sport

pantofi piele naturala online sandale elegante

pantofi piele naturala online sandale sclipici

pantofi piele naturala online 34

Cu drag, Roxi.

key2 romania Top bloggeri de beauty lifestyle Romania
%d bloggers like this: