fq

Se întâmplă uneori punem suflet în lucrurile pe care le facem şi rămânem inocenţi. Se întâmplă ne fie furat totul într-o secundă şi fim forţaţi recunoaştem am fi putut evita asta. Aşa mi s-a întâmplat în vara anului 2013, când a sosit un moment în care a trebuit împachetez experiența acumulată şi o pun undeva pe o etajeră, unde nu-mi pot decât aminti de ea, uneori. Şi asta pentru “am făcut totul“, fără gândesc “de ce” şi “pentru ce”.

Fiecare dintre noi avem un mod de a fi, suntem pricepuţi la ceva anume şi totuşi, ne plac mai multe lucruri. Intelectul nostru naşte idei, plăceri, obsesii sau interese, pe care le transpunem în viața de zi cu zi prin personalitatea noastră, în mod conştient sau nu. Finalul anului 2013 a venit cu o schimbare, cu provocarea de a pune în practică tot ce am învăţat şi practicat, ca şi un prim “bacalaureat”. Nu fac referire la şcoală şi educaţie ci la independenţa şi puterea de a acţiona în nume propriu în diverse domenii. A fost un început promiţător care avea propulseze în 2014 cu forţă de muncă şi răbdare. În 2014 am bifat pe listă toate cele ce mi-am propus, ba chiar mai multe. Ce am învăţat? Că nimic nu se poate realiza fără efort, muncă, răbdare şitimp. La baza oricărui lucru reuşit stă organizarea bine gândită a timpului şi repartizarea strategică a fiecărei sarcini în programul zilnic.

Poate părea un text greoi, poate pentru unii total opus domeniului de fashion & lifestyle, dar pentru mine nu este altceva decât o imagine de ansamblu a unei viziuni personale. Fapt pentru care, prin acest articol inaugurez o nouă categorie pe blog şi anume “Business & Social”. Categoria are ca scop prezinte din când în când credinţe şi puncte de vedere personale cu privire la diferite evenimente din viaţa socială sau povestiri din sfera business. Astfel încât, încep anul cu suficiente categorii pe acest blog, pentru diferite gusturi şi interese. Nu voi putea fi niciodată o antreprenoare fără a fi blogger, pictoriţă, creatoare, organizatoare, prezentatoare sau iubitoare de frumos. Personalitatea mi-e compusă din ele, şi nu pot exista una fără cealaltă, la fel ca și un puzzle. Am creat acest blog anul trecut în această perioadă. Prin el, am intenţionat îmi împart credinţele şi punctele de vedere în domeniile enumarate mai sus şi (încerc) inspir persoane ca mine. Roxi Rose Fashion & Lifestyle Site este şi va fi o “carte” virtuală, scrisă pentru cei care iubesc frumosul, indiferent de domeniul în care l-au găsit. Am cunoscut persoane răutăcioase pe parcursul anului 2014 şi persoane incredibile, pe care sunt mândră să le am în viaţa mea, de la oameni în vârstă şi până la adolescenți. Am învăţat de la persoane mai tinere ca mine lucruri frumoase şi de la oameni trecuţi prin viaţă, lecţii de viaţă. Niciodată nu ar trebui considerăm experiența de viaţă a unei persoane e direct proporţională cu vârsta sa, pentru nu ştim ce lucruri minunate putem auzim sau învăţăm de la ele. Dacă e un lucru pe care cu siguranţă voi încerca neîncetat îl schimb în mentalitatea oamenilor, e un om poate fi spectaculos şi înainte de moarte. Ce rost are mai lauzi un om după ce nu mai e printre noi? Totuşi, revenim la ale noastre, dat fiind afirmaţia face subiectul altui articol viitor.

Pe scurt, în 2015 îmi afirm punctul de vedere în business şi în domeniile conexe, împletindu-l cu toate celelalte pasiuni ale mele, despre care obişnuiesc povestesc. Scopul urmărit? Fiecare dintre noi suntem unici, puternici şi demni de laudă, iar împreună putem schimbăm totul din frumos în foarte frumos.

qtes

Despre mine persoană în 2015? Am primit foarte multe mesaje în care mi se spunea nu am cum fiu blogger dacă nu arăt mai multă piele, sau maşinile sau politica nu au ce caută într-un blog. Există o diferenţă colosală între inhibiţii şi decenţă, iar eu voi încuraja mereu decenţa, motiv pentru care voi aprecia mereu o femeie calculată şi elegantă în defavoarea uneia celebre şidezgolită de inhibiţii. Cât despre politică, maşini şi citate… ei bine, compun. Condusul şi implicit maşinile sunt cele mai mari pasiuni ale mele. Politica pasionează de mică şi acest fapt motivează vreau (încerc) schimb lumea în care trăiesc, atât cât viaţămi va permite. Despre citate? Am gâsit motivare în ele când am avut nevoie și le consider învățături de viață redactate într-o propoziție.

Singurele limite sunt cele impuse de tine. Te poți autolimita și să fii comod, sau te poți autodepași și să reușești.

Off topic: De Crăciun, am primit un imbold din partea celor dragi, o imagine de ansamblu a ceea ce intenționez a fi și a crea. Vă las pe voi să trageți concluziile, și totodată, aș vrea să știu ce cadouri ați primit voi, și cum vă reprezintă acestea?

DSC03557 DSC03552 DSC03559 DSC03555 DSC03560 DSC03568 DSC03574 DSC03561 DSC03572 wsign qte

V-am spus despre mine și despre ce vreau să construim împreună. În același timp, vă doresc să vă bifați toate cele propuse pe 2015, ba chiar mai mult. Cel mai important e să te descoperi pe tine însuți și să arăți lumii ce ești, să fi unic și să îți expui ideile și percepțiile cu convingere. Și oricine te va contrazice, nu va face altceva decât să îți dovedească că ești bun. Până la urmă, toți avem acel ceva al nostru și suntem buni în felul nostru.

Wish you a BIG year!

sign rr

key2 romania Top bloggeri de beauty lifestyle Romania