“Sam: Ţi-am spus, am căutat peste tot. Nu am găsit nicio cameră secretă.
Dean: Păi, de-aia i se spune cameră secretă.” – Supernatural

1. The Makeup Table

Am vrut și eu să am o cameră secretă. De când eram mică… Anul trecut, am decis că trebuie să iau inițiativă și să-mi pun ideea în practică. Partea I, o cunoașteți deja. -> (A whole room, only for my clothes, shoes & more) http://roxirose.com/blogromania/fashion/wardrobe-make-it-happen/ .

Partea a II-a, am pus-o în practică acum câteva săptămâni, în timpul sesiunii, când fosta măsuță de toaletă devenise neîncăpătoare… Primul pas, Google. Prietenul nostru virtual a funcționat pentru mine zile și nopți până când am reușit să găsesc o măsuță de toaletă care să fie perfectă pentru ceea ce căutam eu. Căutam una cu dimensiuni normale, medii, poate puțin mai înaltă decât precedenta, albă, fără oglindă, cu rafturi supraetajate. Doar așa, putea să se potrivească de minune în fața geamului din garderobă, pentru că îmi doream de mult timp să mă pot machia la lumina naturala a soarelui.

Aveam deja măsuța acasă, despachetata. Iar acum..? mă gândeam eu. Iar acum accesoriile. Prin accesorii mă refer desigur la oglinda rotativă cu două fețe, la dulapul pentru bijuterii mici și creme, la despărțitoarele (organizatoarele) pentru sertare, la scaunul alb, la paharele pentru pensule și la ghiveciul pentru flori. Devenisem expertă în accesoriile unei makeup-table după atâtea căutări pe WeHeartIt și Pinterest. Pot spune că datorită lor, sesiunea mea de examene nu fusese chiar atât de monotonă, căci în pauzele dintre reprizele de învățat, organizam uneori cosmeticele sau bijuteriile din garderobă (pentru ca e de două ori mai interesant să faci ceva ce iți place atunci când știi că ai de învățat și teoretic nu ai timp, nu? 😀 ). Măsuța am poziționat-o sub geam, spre est. Indiferent de perioada din zi, lumina este foarte potrivită pentru machiaj, pentru că razele soarelui se reflectă din peretele casei vecine. Totuși, datorită poziției, există și un efect negativ: pozele mele, mai precis calitatea lor, lasă de dorit din cauza luminii care acționează din spate. Anyway, după ce totul a fost aranjat perfect, a devenit locul meu preferat de stat, creat, citit etc…

Mă atașez de lucruri foarte ușor, iar să mă despart de fosta măsuță de cosmetice părea… imposibil. Am decis deci, să o transform într-un workplace drăguț, unde să-mi pot scrie articolele de pe blog în voie, și la lumină. Aceasta ar fi partea a III-a despre care am să vă povestesc ulterior.

2. The Website

Am călcat deja pe anul al II-lea cu acest website. Pornit din pură dorință creatoare, blog-ul pe care te afli acum a ajuns în versiunea 3.0, după o săptămână în care am stat în casă și m-am apucat de programat. Web Designul se află printre marile mele pasiuni deși niciodată nu o voi practica pentru altcineva înafară de mine. Dacă este să privesc posibilitatea de a sta într-un birou programând sau creând website-uri pentru altcineva, mi se pare îngrozitor. Dar dacă este să mă închid în casă zile în șir pentru a face ceva care să-mi folosească și să îmi placă, o fac cu deosebită plăcere! Rezultatul? Versiunea 1, 2 și 3 (cea actuala), pe care le-am comparat într-o imagine. Principalul motiv pentru care am renunțat la platforma WordPress.com, este libertatea mea de creație care îmi era grav restrânsă. Nu poți fi unic dacă te limitezi la ceea ce îți este oferit gratuit, sau în cel mai bun caz, pentru 13$ îți schimbi doar numele de domeniu. Cel mai bine îmi cunosc preferințele eu însumi, motiv pentru care if it’s not perfect, then it’s useless. Timpul de lucru mare se merită pentru pasiunea aceasta… pentru că mie personal îmi place o carte și după copertă, cum s-ar spune. Acestea fiind spuse, după ce ai făcut cunoștință cu unul dintre hobby-urile mele și cu opiniile mele perfecționiste, te las să compari care variantă ți-a plăcut cel mai mult până acum: Enjoy!

Oh, mi se pare că oricât aș scrie, n-ar fi de ajuns, deci probabil mă voi opri aici…

page

IMG_20150304_105804

IMG_20150304_104757

IMG_20150304_104712

IMG_20150304_104552

IMG_20150304_104502

IMG_20150304_104354

e (33)

e (32)

e (30)

e (26)

e (20)

e (16)

e (13)

e (12)

e (11)

DSC03597

DSC03585

DSC03582

DSC03581

semnatura

key2 romania Top bloggeri de beauty lifestyle Romania