Romantic

Bine ai venit, Vară!

Stil romantic și atemporal.

Stilul nu îmbătrânește ci dăinuie. Poate să treacă moda lunar, cu pași repezi, dar oamenii vor aprecia mereu o persoană care știe să adapteze tendințele din modă stilului său personal. Când știi ce haine ți se potrivesc, ca formă, poți purta culori vii, imprimeuri mari sau culori monocrome, iar imaginea ta rămâne aceeași. Damele parisiene au secrete înrădăcinate de generații întregi, atunci când vorbim despre modă. Aleg mereu piese de calitate, cu design clasic, chiar dacă adaugă ținutei finale puțin din aerul vremii. Mi-am rafinat stilul de pe la vreo 13 ani, zi de zi. Cert este, că tot în cămașă sau rochii mă îmbrăcam și atunci. Piesele s-au mai schimbat, deși încă am haine în garderobă de la 5 ani pe care le port, nu le țin doar pentru molii. Stilul însă, a rămas același, șlefuit însă de noi afinități. Am ales să fiu eu. Indiferent de sezon.

„Calitate” nu înseamnă mult.

Ci strictul necesar. Moderație.

N-am doi metri. În înălțime, căci în stil tind să am mai mult de-atât. Tind. Dacă n-aș mai tine, n-aș mai evolua. Oricând de mult nu îmi place termenul de „la modă”, mă las și eu, voluntar sau nu, pradă atingerii ei. Nu atât de mult încât să fie evident, dar suficient cât să mă mâne să adaug piese noi în garderobă. Nu fac exces. În nimic. Dar atunci când găsesc o piesă vestimentară, de-un stil aparte și curat, de-o textură unică și cu personalitate, mi-o doresc. Dacă o găsesc și la un preț cinstit, o cumpăr. Am certitudinea că atunci când calculele se potrivesc, investesc în mine și în ceea ce vreau ca oamenii să vadă că sunt.

În imagini port o rochie din neopren, ceea ce îi conferă o textură solidă și totuși potrivită pentru vară, căci lasă pielea să respire.

 

Când te simți bine, se vede.

Când arăți bine, se simte.

Materiale ușoare pregătite pentru vară
Preț mai mult decât accesibil
Stil sofisticat atemporal
Transport gratuit peste 200 de lei

Modă.

Echilibru.

Stil curat. Impunător.

“Nu sunt un model, din multe puncte de vedere. Dar pentru vestimentația pe care o aleg să mă reprezinte, sunt. Poate nu sunt un designer cu facultate, dar atunci când îmi șlefuiesc imaginea pe care o afișez lumii, sunt cel puțin un creator. Umil, dar un creator.”

Haina nu-l face pe om.

Dar nici sufletul bun nu este primul aspect pe care îl sesizează oamenii.

Cu drag,