Salutări, dragi trandafiri!

Vă scriu acum, după mult, foarte mult timp… Când vorbim de online, să lipsești o lună este enorm, dar în același timp, o lună în viața reală trece ca și cum ai clipi. Am fost ocupată, foarte ocupată. Dar știți ce? Mi-a plăcut și voi mai fi. Aș vrea totuși ca ziua să fie compusă din vreo 48h dacă se poate, totuși. Cunoașteți sentimentul? Am făcut un milion de lucruri de când nu v-am mai scris și totuși mare lucru nu se prea vede. Dar se simte… Și ca să înțelegeți ce vreau să transmit, acest blog va avea o nouă misiune: Să te îmbii să trăiești offline, pentru că este bine. Cine nu mă cunoaște live, crede că sunt obsedată de telefon, însă cine mă cunoaște știe că nu stau pe telefon mai mult decât strictul necesar pentru a-mi crea materialele pentru blog și… atât. Pentru mine, online este doar locul în care îmi găsesc inspirația când pare plecată departe, sau locul în care îmi alimentez motivația devorând „frumos” de pe unde-l mai găsesc pe net în zilele acestea. Dacă toți am căuta doar frumosul pe net, lumea ar fi departe… departe în bine.

Concluzia o puteți trage singuri: Cu cât trăiești mai simplu, cu atât trăiești mai frumos. Asta am dedus eu, poate indirect, din perioada scurtă de pauză din online pe care mi-am făcut-o cadou. Ah și vă mai zic ceva: Urăsc să îmi spună cineva (sau măcar să citesc undeva pe net) că un blogger de succes scrie zilnic sau de atâtea ori într-un interval de timp etc., pentru aia e deja rutină. Eu nu scriu „că trebe” ci pentru că îmi place din când în când să îmi dau aere de scriitor pasionat de file online. Pentru că îmi place să îmi scrie oameni mesaje de genul „hei, să știi că și eu cred aia și aia și tot așa”. E plăcut când prin dorința mea de a inspira, dau de oameni faini și pornim împreună discuții despre știți voi, diverse, dar nu de-oricare.

În articolul de astăzi vă vorbesc tot despre a trăi simplu, mai exact despre cum mi-am simplificat eu garderoba și care sunt principalele elemente din ea. Am vrut să nu mai am niciodată sentimentul acela de dimineață când nu știu cu ce să mă îmbrac, deși hainele din garderobă năvăleau peste mine, așa că într-o bună zi am decis: astea rămân, astea le arunc, iar astea le dau mai departe. Uite așa, brusc am avut suficiente umerașe și brusc parcă stilul meu personal de îmbrăcăminte s-a mai concretizat încă puțin. În garderobă mi-au rămas 1/3 bluze albe și roz, 1/3 bluze colorate dar calitative și sofisticate și 1/3 pulovere. Pe lângă topurile enumerate, mai am 1/4 rochii, 1/4 pantaloni, 1/4 fuste și pantaloni scurți și 1/4 jachete sau paltoane. Dacă vorbim despre accesorii, aici am făcut cea mai mare „curățenie”: am mai păstrat doar câteva, din argint, aur și swarovski, atât. Iar dacă îmi place ceva sezonier din plastic sau alte materiale ieftine, acel accesoriu nu va sta mai mult de un sezon în garderobă. Nu este moft, este stil. Pe baza afirmației precedente nu putem nici măcar discuta, căci orice femeie care dorește și vrea să cheltuie bani pe bijuterii, poate liniștită să aleagă o pereche micuță de cercei din argint în detrimentul uneia din plastic. Argintul nu este scump, așa cum se tem oamenii, ci dacă știi de unde să îl iei, este la fel de accesibil ca plasticul. Diferența este că o pereche de cercei din argint te va ține o viață (sau mai multe dacă trec de la o generație la alta), iar niște cercei din plastic te țin câteva săptămâni. Asta dacă vorbim despre durabilitate și accesibilitate. Dacă discutăm despre aspect, aici intensitatea diferențelor depinde de gusturi, dar cum ne aflăm pe roxirose.com, am să vă povestesc puțin despre „gusturile” mele în materie de accesorii, mai exact în materie de aspecte estetice ale accesoriilor. Totul pornește de la stilul vestimentar. Acesta se creează prin încercări, dar și prin disciplină auto-impusă la nivel psihologic. Urmează o definiție a formării stilului vestimentar personal:

Stilul vestimentar personal se decide pe baza a ceea ce simțim atunci când purtăm o anumită piesă de îmbrăcăminte.

Înțelegeți? Stilul personal se caracterizează prin continuitate. Continuitate înseamnă să te îmbraci de fiecare dată în aceeași armonie vestimentară în care te simți cel mai bine. Continuitatea poate fi o dis-continuitate: Sunt persoane care în fiecare zi se îmbracă într-un stil vestimentar diferit, dar tocmai asta îi face constanți, căci vin de fiecare dată cu ceva diferit. Oricum ar fi tipul tău de continuitate, ea este o decizie psihologică a ta. Dacă cele două condiții sunt îndeplinite, atunci ne aflăm în prezența unui stil vestimentar personal. În română, dacă te simți bine constant prin felul în care te îmbraci, atunci ți-ai găsit stilul personal. Voila! Nu pot să vă exemplific cele de mai sus decât prin mine:

Îmi place să mă aranjez, să mă îmbrac, să îmi accesorizez ținutele și să mă „prezint” întreaga zi astfel. Asta deoarece mi-am găsit stilul personal, căci înainte de a-l forma, să fac orice acțiune din cele de mai sus era un chin. Stilul meu caracteristic se învârte în jurul noțiunii de „simplu”. Mă îmbrac simplu, cu tendințe casual-business. Hainele mele sunt majoritar simple și calitative, dar la ținutele finale adaug pantofii cu toc mai mereu și un accesoriu de impact. Pantofii cu toc și eyeliner-ul sunt caracteristicile mele predominante, iar oricine mă vede des știe asta. Însă este ceva aparte cu fiecare ținută pe care o port: un echilibru foarte plăcut între ținută și ocazie, dat de accesorii. Cum spuneam, hainele mele sunt simple și multivalente. Port aceeași pereche de pantaloni la ocazii diferite și aceeași rochie, la fel. Așa cum ați intuit, accesoriile potrivite mă ajută să fac asta. Și accesoriile mele, la fel ca și hainele mele, sunt simple în individualitatea lor și totuși multivalente. Secretul din spatele lor vi l-am spus mai sus: sunt calitative, accesibile și durabile. Port așadar aceeași pereche de cercei la multe ținute, îi port deseori zilnic și totuși, nu mă plictisesc de ei niciodată, căci acestea este stilul meu personal: combinații nesfârșite de ținute și accesorii, formate din elemente simple.

Piesa centrală din colecția mea de accesorii este o pereche de cercei din argint cu o atingere perlată. Au și ei o poveste în spatele lor, căci altfel nu i-aș purta… altfel, nu ar fi ai mei, ci ar putea fi ai oricui. Sunt românești: sunt creați în tărișoara noastră aprigă cu antreprenorii și totuși sunt atât de accesibili ca preț. Sunt creați manual: adică știu că cineva și-a rupt personal din timpul său pentru a modela cu mâinile sale ceva ce eu port aproape zilnic. Cerceii mei nu au doar costuri financiare ci au înghițit și din timpu cuiva pentru a fi făuriți… sunt prețioși, deși nu sunt scumpi. Au un gând mai presus de viața de zi cu zi în spatele lor: reprezintă ciclul vieții sau cercul vieții, așa încât să ne amintească mereu că viața este scurtă și mai presus de lucrurile mărunte în care ne afundăm zi de zi. I-am primit de la ChicBijoux: un brand românesc care produce bijuterii din argint din 2011 în atelierul lor din Cluj-Napoca.

Împreună cu cerceii pe care vi i-am descris mai sus, am primit și o brățară din aceeași colecție Circle Of Life, colecție proprie ChicBijoux. Ambele accesorii sunt din Argint 925 Rodiat și au încorporate perle Swarovski. De ce am ales aceste bijuterii să vi le prezint? Deoarece brandul în sine dar și bijuteriile în esența lor merg mai departe decât putem vedea: Ideea colecției a pornit de la cuvântul „esențial”. Esențială este viața și atât, care este formată dintr-o serie de evenimente esențiale și atât. Simplu.

Una dintre micile mele plăceri zilnice, neesențială dar care mă bucură nespus, este să mă îmbrac și să mă aranjez în așa fel încât oamenii să mă recunoască. Să fiu tot eu, sub toate hainele și accesoriile sunt care mă ascund. Îmi face deosebită plăcere să port mereu aceleași haine, dar combinate diferit și să le accesorizez cu aceleași bijuterii. Așa sunt eu… constantă, deschisă la minte și totuși puțin conservatoare. Conservator nu este un cuvânt negativ, ci înseamnă a proteja, a menține. Oamenii nu își vor aminti niciodată cum ai fost îmbrăcat zilnic, ci cum ai fost tu în universalitatea ta, iar eu? Eu am fost, sunt și voi fi constantă și simplă. La fel ca viața. Noi complicăm viața, să știți… ea este doar o succesiune de evenimente fericite și triste, atât. Am spus „da” colaborării cu brandul autohton ChicBijoux deoarece au investit timp în tot ceea ce această colecție de bijuterii Circle Of Life înseamnă. Fiecare text de pe website-ul lor relevă ideea colecției și fiecare bijuterie în parte are o poveste proprie. Foarte foarte foarte rar se întâmplă să văd un site unde fiecare produs să aibă propriul fragment de text și propria descriere. Iată ce reprezintă bijuteriile alese de mine:

Brățara True Happiness – Brățara și-a primit acest nume pentru că fericirea pură vine din interior, iar acest concept este introdus în designul brățării prin încadrarea unei perle pure în crearea unor linii circulare, simple și elegante. Bucură-te de prezent, iubește ceea ce ai și fii mulțumită. Trăiește fiecare minut cu iubire, grație și recunoștință și înconjoară-te de oameni și bijuterii care te fac fericită. Brățara este creață în atelierul Chic Bijoux – Cluj-Napoca din Argint 925 Rodiat pentru o strălucire mai intensă și o rezistență mai mare în timp. Piesa este reglabilă având atașată o perlă Swarovski de 10 mm, înconjurată într-o lacrimă elegantă.

Cerceii Round Harmony – Fericirea nu e măsurată în intensitate, ci in balanță, ritm, ordine și armonie. Trăind în armonie cu tine însuți și totodată cu universul și viața, vei avea parte de adânca putere a fericirii. Cerceii Round Harmony sunt creați într-un echilibru perfect și o simetrie elegantă, dată de îmbinarea perlelor cu cercul strălucitor de argint. Sunt creați în atelierul Chic Bijoux – Cluj-Napoca din Argint 925 Rodiat pentru o strălucire mai intensă și o rezistență mai mare in timp. Cerceii au diametrul cercului de 14 mm și o lungime de 25 mm, iar sistemul de închidere este de tip șurub. Perlele folosite sunt Swarovski și au dimensiunea de 4 mm, respectiv 6 mm.

Ambele bijuterii reprezintă unitate, perfecțiune și armonie, exact ceea ce eu îmi doresc să exprim prin viața și prezența mea, oriunde. Trăiește simplu.

Sper că v-a plăcut povestea de astăzi… am vorbit despre definiția stilului vestimentar personal și am despicat firul în patru, tocmai pentru a ajunge la esența ideii: nu lucrurile ne reprezintă, ci noi le dăm însemnătate. O pereche de cercei din argint și o brățară simplă din același material sunt esențiale în garderoba noastră. Argintul este accesibil ca preț, dacă știi de unde să îl cumperi, și totodată te va ține o viață, sau mai multe generații chiar. Accesoriile din acest material prețios completează armonios orice ținută. Împreună cu ChicBijoux (Instagram) am creat un voucher de reducere, un cod, un cupon, care să vă ofere 15% reducere în caz că vă plac accesoriile de la ei: folosește RoxiCB în partea finală a coșului de cumpărături și îți va fi scăzut un procent de 15% din prețul produselor. Și fără reducere sunt extrem de accesibile bijuteriile lor, și oricui ai avea de făcut vreun cadou vreodată, te sfătuiesc să iei bijuterii de la ei, căci prețurile încep de la 19 de lei și nu urcă mai sus decât și-ar permite oricare dintre noi. Te invit pe site-ul lor dacă vrei să te convingi și în cazul în care îți vei îmbogății garderoba cu bijuterii de la ei sau în cazul în care vrei să faci un cadou unei femei dragi, dă-mi de știre. Sunt foarte curioasă care sunt motivele voastre pentru care ați alege sau ați ales ChicBijoux (Facebook). Până data viitoare însă, sper că v-am lăsat cu ceva valoros de reținut: Trăiește simplu.

chic bijoux bratari argint romania ieftin reducere cupon cod reducere 15% roxi rose cercei argint circle of life transport gratuit chic bijoux bratari argint romania ieftin reducere cupon cod reducere 15% roxi rose cercei argint circle of life aur roz

chic bijoux bratari argint romania ieftin reducere cupon cod reducere 15% roxi rose cercei argint circle of life swarovski

Cu drag și sinceritate,

key2 romania Top bloggeri de beauty lifestyle Romania