Salutări, dragi trandafiri! A mai trecut un an de blogging… Parcă ieri am început, deși dacă stau să mă uit la cât timp a trecut s-au scurs puțin mai mult de 5 ani deja. Nu țin evidența, pentru că, vedeți voi, nu cantitatea de ani contează în acest domeniu, ci calitatea creației.

Revenind la ale noastre, din 2016 Bonprix colaborează cu mine și dată fiind frecvența de 1-2 colaborări pe an, îmi spun de fiecare dată „a mai trecut un an”. De această dată am decis să vă arăt (din nou probabil) cele două fețe inseparabile ale stilului meu personal: office și comfy. Asta sunt eu. Nici mai mult, nici mai puțin.

Stilul office

Vă ilustrez așadar stilul meu office: o pată de culoare și materiale cu texturi ample. Sau cum se spune în online-ul creator de jargoane „neat”.

*click pe fiecare imagine pentru a ajunge la produsul cheie*Recapitulativ, am ales să vă ilustrez stilul meu office prin următoarele piese: Rochie albastră cu cu texturi în relief, Sacou moale cu volane și Sacou tip capă.

Stilul comfy

A doua dimensiune a stilului meu personal o reprezintă stilul foarte confortabil. Tona de bluze și pulovere roz sunt este nelipsită din garderoba mea, iar cizmele din piele cu atât mai mult! Dacă mai sunt și îmblănite… ei bine aceste este un cu totul alt nivel de confort..

Eu jur că nu îi înțeleg pe oameni… „Ești născut iarna? Ah, înseamnă că îți place frigul.” Pe bune?! Mie îmi este uneori frig și vara :)) Urăsc frigul.

Deci comfy + un „je ne sais quoi” statement. În cazul meu, am ales un pulover bej marmorat cu perle în jurul gâtului și a umerilor și o pereche de cizme din piele și îmblănite.

Bonprix este website-ul cu cea mai mare gamă de produse de îmbrăcăminte dacă este să mă întrebați. Ce mai îmi place super mult este faptul că oferă transport gratuit peste 99 de lei. Ah și dacă te înscrii în clubul Bonprix, vei beneficia mereu de extra 10% reducere la coșul de cumpărături.

Sper că v-a plăcut articolul de astăzi dragilor și sper să întâlnim pe Instagram 😉

Cu drag,