Overall Opinion for 3rd McDonald's in Timisoara
  • Deco
  • View
  • Place
  • Food
  • Drinks
  • Staff
4.9

Summary

Am acordat un total de 4.9 stele prin acest rating restaurantului. Asta deoarece nu am putut oferi mai mult de 4.5 stele din 5 pentru „View”. De ce? Din mai multe motive: În primul rând al treilea restaurant McDonald’s din Timișoara este unul foarte foarte foarte bine poziționat pentru cei care merg acolo ori cu mașina ori pe jos! Asta înseamnă că deservește prin parcarea foarte generoasă exact această grupă de consumatori! Este restaurantul meu preferat în calitate de șofer, credeți-mă! Să mergi undeva unde știi că vei avea loc de parcare disponibil este ca și cum ar fi Crăciunul în fiecare zi! :)) Așadar, pentru view, am acordat un 4.5 din 5, iar la restul categoriilor 5/5. Poate ne vedem pe acolo, dragilor 😉

Timisoara News!

Dragii mei, mă bucur enorm că am reușit să colaborez cu un brand atât de renumit pentru a vă putea aduce vouă o informație atât de importantă, mai aproape, mai la îndemână!

Capitolul 72: Premier Restaurants România deschide în Timișoara cel al 72-lea restaurant McDonald’s din țară.

7 decembrie 2017 – Premier Restaurants România, partenerul pentru dezvoltarea McDonald’s în România, continuă procesul de expansiune și deschide al 72-lea restaurant McDonald’s din România, în Timișoara. Noul restaurant se deschide pe 7 decembrie, în urma unei investiții de 7 milioane lei, fiind al treilea restaurant al lanțului McDonald’s deschis în Timișoara.

Anul acesta McDonald’s a împlinit 20 de ani de prezență în Timișoara, restaurantul din strada Circumvalațiunii nr. 35 fiind al treilea McDonald’s deschis de lanțul de restaurante în orașul din vest. Noul restaurant inaugurează singurul Drive-Thru deschis în 2017 și oferă clienților experiența completă McDonald’s: design-ul interior Alfabet oferă o atmosferă prietenoasă restaurantului, copiii au un spațiu de joacă pregătit special pentru ei, iar părinții se pot delecta oricând cu specialitățile McCafé.

Noul restaurant creează 70 de locuri noi de muncă și are integrat un sistem inovator de operare care eficientizează operațiunile din bucătărie, dar și pe cele de comandă și de servire, astfel încât experiența clienților să fie una inedită la fiecare vizită, iar interacțiunea lor în restaurant să fie mai simplă și mai rapidă.

Câteva cifre

Experiența digitală este foarte importantă pentru McDonald’s, astfel încât noul restaurant are instalate 17 ecrane – 5 în lobby, care vor prezenta clienților toate proiectele McDonald’s și 12 în bucătărie, menite să simplifice procesul de producție.

Restaurantul este inaugurat pe 7 decembrie cu susținerea autorităților locale din județul Timiș și cu ajutorul comunității timișorene în care lanțul de restaurante a fost primit cu brațele deschise în urmă cu 20 de ani.

„Inaugurarea fiecărui restaurant McDonald’s este un prilej de entuziasm pentru noi toți, iar planurile de expansiune nu se opresc aici. Deschidem restaurantul cu numărul 72 în vestul țării, în Timișoara, un oraș foarte drag nouă, care găzduiește și una dintre cele două Case Ronald McDonald din România. Așadar, încheiem anul 2017 cu 4 restaurante noi, iar în 2018 ne propunem să realizăm și mai multe proiecte care să atingă așteptările clienților noștri.”, a declarat Daniel Boaje, Director General Premier Restaurants România.

Timișoara găzduiește și una din cele două Case Ronald McDonald din România, susținute de Fundația pentru Copii Ronald McDonald. Cu o activitate de peste 19 ani în România, Fundația pentru Copii Ronald McDonald a susținut peste 17.000 de părinți și copii în cele două Case Ronald McDonald din București și Timișoara, iar construcția celei de-a treia Case este planificată pentru 2018.

Odată cu deschiderea restaurantului din Timișoara – al patrulea și, totodată, ultimul restaurant inaugurat în acest an, McDonald’s vine în întâmpinarea clienţilor cu o nouă ofertă: între 8 și 11 decembrie, la fiecare dintre produsele: Big Mac, McChicken, porție medie de cartofi prăjiți sau băutură răcoritoare medie, vor primi al doilea produs din partea casei.

Cel de-al 72-lea restaurant McDonald’s din România este deschis în Timișoara (Strada Circumvalațiunii nr. 35), de luni până duminică, în intervalul orar 07:00 – 23:00.

Despre McDonald’s în România

Începând cu anul 2016, McDonald’s este parte a companiei Premier Capital, partenerul pentru dezvoltare a restaurantelor McDonald’s din Estonia, Grecia, Letonia, Lituania și Malta. Premier Capital plc operează 140 de restaurante în locatii importante, mai mult de jumătate dintre ele având McDrive și numeroase cafenele McCafé. În România, McDonald’s este lider al pieței restaurantelor, cu 72 de restaurante în 21 de oraşe. Până în prezent, compania a investit peste 800 de milioane de lei în România, are 4.500 de angajaţi şi primește zilnic peste 200.000 clienţi. În 2016 a fost desemnat cel mai bun angajator pentru al treilea an consecutiv, conform AON România.

Pentru mai multe informații vizitați:

www.mcdonalds.ro și www.facebook.com/McDonalds.ro

Cu drag,

key2 romania Top bloggeri de beauty lifestyle Romania