„Smile, there’s coffee!”

Există acel moment în viață când începi să bei cafea… iar după aceea diminețile nu vor mai fi niciodată așa cum au fost până atunci. Din acel moment, indiferent de cât de sumbră pare că-ți va fi ziua, dimineața vei reuși să te trezești cu un scop care îți face plăcere și te îți va oferi un boost de încredere.

Cel puțin așa simt eu: oricât de multe aș avea de făcut într-o zi, tot programul va trebui să aștepte, să fie suspendat sau pus pe hold, atât timp cât îmi beau cafeaua. Dacă însă se întâmplă cumva să nu ai timp pentru tine în unele dimineți, așa cum și eu mai pățesc, atunci nu-ți mai rămâne decât să dai o fugă și să-ți procuri licoarea dimineții din locuri special create pentru astfel de urgențe sau plăceri cotidiene. Pentru mine, o condiție personală care trebuie îndeplinită de un astfel de loc pentru ca eu să-i pot deveni client fidel este rapiditatea. În special dimineața când mă transform într-un monstru antisocial, îmi place să nu vorbesc cu nimeni și să nu aștept după cafea.

5 To Go este coffee-shop-ul care mi-a uns sufletul și m-a îmblânzit pe mine cea de dimineață de când au ajuns și în Timișoara, mai exact de vreo două săptămâni. Pur și simplu nu poți să nu-i iubești pe cei din spatele 5 To Go: you know, they don’t ask, they understand.

Ce este 5 To Go?

În prezent, 5 To Go este cel mai mare lanț de cafenele din România, fiind întâlnit în București, Timișoara, dar și în alte orașe precum Iași, Constanța, Cluj, Ploiești, Pitești, Craiova și este totodată cea mai accesată franciză de pe teritoriul țării.7

5 ToGo a luat naștere din dorința fondatorilor, Radu Savopol si Lucian Bădilă de a oferi o băuturi pe baza de cafea, de calitate la prețul corect, și, totodată, de a dezvolta zona de consum stradal din România, prin implementarea unui concept aproape exclusiv de produse “to go”.

Un alt element de noutate pe piața de HoReCa din România, este implementarea conceptului “fix price”. Orice produs, fie el băutură pe bază de cafea, fresh, răcoritoare sau produse de patiserie, are preț unic, 5 lei.

Designul este și el unul inovativ, întreg conceptual, dar și fiecare proiect al fiecărei cafenele 5 To Go este realizat în interiorul companiei, chiar de către co-fondatorul brand-ului, Radu Savopol, designer de interior. Întreaga ambianță a cafenelelor este construită în jurul ideei de spațiu prietenos, urban cu ușoare influențe scandinave, cu personalitate dar evitând accentele prea puternice, pentru a crea o stare de bine atât clientului aflat încă în etapa gimnaziala sau la facultate, cât și adulților ce lucrează în corporații sau bunicilor aflați la plimbare cu nepoții pe străzile din București sau alte orașe mari ale țării.

Deci… putem spune că ar fi o cafenea… sau un magazin, sau… un restaurant..? Nu. Este puțin din fiecare, este, așa cum au spus și ei, un concept, care a prins incredibil de bine la public, un loc unde deși nu vei petrece mult timp, te vei simți ca acasă acolo.

Și ca să mă credeți pe cuvânt când spun că au cea mai bună cafea și cele mai primitoare gazde, punem la bătaie 3 seturi a câte 5 vouchere de 5 lei fiecare ca să vă revigorăm diminețile on-the-go! Apasă pe imaginea de mai jos pentru a intra pe Facebook unde ținem concursul sau apasă chiar AICI!

Sper să ne vedem cât mai des dimineața la cafea… spun asta deoarece eu m-am atașat ireproșabil de ei ❤ Here are some photos:

[supsystic-gallery id=3]

 

 

Cu drag,

key2 romania Top bloggeri de beauty lifestyle Romania
%d bloggers like this: