Play here:

Vă place trance-ul? Nu vă chinuiți să răspundeți, oricum nu contează la cât de mult îmi place mie ❤?

Dar de apropierea Crăciunului, vă bucurați??? Conform Instastory-ului de ieri, you do, dears! Like 100% of you do! ❤

Ei bine, vin cu vești bune și foarte, foarte parfumate!

Yves Rocher a lansat o colecție de Crăciun ediție-limitată, formată din două „jumătăți”: cea albă și cea roșie, respectiv produse cu parfum de Vanilie Albă și produse cu parfum de Fructe de Poveste!

Vreau să vă spun că nu doar că au lansat aceste produse, ci le-au pus și un preț mai mult decât corect, cadourile pentru cei dragi ridicându-se la niște prețuri de-a dreptul tentante!

Dacă acestea nu sunt prețuri atractive, atunci nu știu care ar putea fi! Partea și mai frumoasă este faptul că le puteți descoperii în orice magazin Yves Rocher apropiat vouă sau chiar pe pagina lor: https://www.yves-rocher.ro

Sincer, când am primit cele 11 produse testate de mine, m-am temut puțin de prețuri, dat fiind că produsele sunt premium, frumos ambalate și au fost lansate chiar acum în prag de Crăciun, însă atunci când am văzut că prețurile încep de la 14,90 RON, am fost foarte încântată. Asta deoarece mă bucur de fiecare dată când Yves Rocher mă surprinde mereu și mă păstrează ca și client. Este una să ai un client și cu totul altceva să reușești să îl păstrezi! Off-topic, mă bucur de fiecare dată când citesc despre ingredientele lor naturale și despre inițiativa plantării copăceilor, aici: http://www.yves-rocher-fondation.org/en/

Despre Yves Rocher, vă spun (vă repet defapt, la fel ca și în ultimele 2 articole) că fabrică produse din ingrediente BIO de dinainte să fi fost „la modă”, fapt pentru care au întreaga mea apreciere. În această nouă bi-colecție, găsim PESTE 98% ingrediente de origine naturală și 0% parabeni. Și este pe bune!

Haideți așadar să vă prezint ce produse am încercat eu dintre cele de pe website-ul lor. Desigur, puteți apăsa individual pe imaginile de mai jos pentru a ajunge direct pe paginile produselor ?

Acum să vă spun ce mi-a plăcut cel mai mult la ele: atmosfera pe care o degajă efectiv produsele! Stau pur și simplu pe etajeră, pe birou sau pe vană, dar atunci când trec pe lângă ele mi se umple inima de bucurie tematică!

*De fiecare dată când mă bucur mă simt implicit prost și mă umplu de tristețe gândindu-mă că mulți semeni de-ai noștri nu se pot bucura din plin de Sărbători… da, este adevărat, simt asta. Însă, nu pot să nu mă bucur de venirea sărbătorilor, pur și simplu o fac, nu pot să mă controlez… Sunt dureros de realistă, dar totodată sunt o fire prea copilăroasă ca să devin vreodată imună la luminițe, fulgi sau aromele plăcute din jurul meu. ? Așa că vă rog, nu judecați entuziasmul pe care îl degaj atunci când scriu, mai ales despre Crăciun, căci așa sunt eu, pe jumătate realistă, pe jumătate pachet de entuziasm și bucurie… n-am ce-i face, mă bucur de orice, și de frunze atunci când le văd!

Revenind în lumea fancy a blogging-ului, eu spun să ne bucurăm de Sărbători și să nu uităm de cei dragi nouă, căci până la urmă… Ei sunt Sărbătorile noastre!

Happy shopping for your loved ones!

key2 romania Top bloggeri de beauty lifestyle Romania
%d bloggers like this: