Salutări, dragi trandafiri!

„AM TESTAT PERIA DE ÎNTINS PĂRUL ROWENTA POWER STRAIGHT!” Da! Și am rămas extrem, extrem de impresionată de ea.

Pe scurt, am avut ocazia să o testez prin intermediul Buzz Store, cei care reprezintă una dintre cele mai calitative colaborări ale mele. Am ales să o testez dintr-un motiv simplu: uscător de păr am, placă de întins părul am, perie rotativă am, auto-curler am… perie de întins părul nu aveam. Menționez că toate cele menționate sunt Rowenta, căci sunt fanul acestui brand și am încredere în tot ceea ce ei produc. Așa am decis să încerc peria de întins părul. Un produs despre care mai auzisem, dar despre care nu am căutat niciodată prea multe informații.

Am fost puțin sceptică la început, vă mărturisesc. Însă părerea mea s-a schimbat radical după ce am testat-o. Am fost sceptică în primul rând din cauza prețului, care mi se părea mult prea mic pentru un produs cu adevărat bun. Desigur că m-am înșelat și în ceea ce privește acest aspect…

Când am scos prima dată produsul din cutie, am rămas foarte plăcut surprinsă de materialele din care peria era confecționată; materiale de înaltă calitate, iar peria în sine era destul de grea și cu îmbinări sănătoase. Mi-a plăcut și culoarea sa, la nebunie… recunosc 🙂

Am citit apoi instrucțiunile. Cred cu tărie că instrucțiunile unui produs nu sunt doar o adunătură de obligații legale ale producătorului către consumator, ci sunt menite să ne indice cum putem profita la maximum de un nou produs. Am citit totul, și bine am făcut, căci am aflat că părul trebuie totuși să fie pieptănat în prealabil. De ce? În primul rând acesta este un produs dedicat în special persoanelor cu păr rebel sau creț, păr care nu se va descurca la prima periere și cu siguranță ar face ca peria de întins părul să se blocheze pe o anumită porțiune de păr, emanând 160-200 de grade Celsius și distrugând respectiva porțiune de păr. Deci: părul să fie descurcat în prealabil, desigur. Am mai aflat câte ceva și despre următoarele aspecte ale acestei perii:

Acum vă povestesc ceea ce am experimentat eu cu ea, fără teorie:

  1. Ador că îmi reduce CU CEL PUȚIN 50% timpul pe care l-aș petrece în mod normal cu îndreptatul părului! În instrucțiuni ei spun că se poate observa o reducere a timpului cu până la 33%, dar cred că totul este subiectiv. Eu personal, sunt extrem de încântată. În general, cu placa mea de păr petreceam 3/4 h să îmi întind părul, pe când cu această perie am făcut asta în 15 minute zic eu.
  2. Îmi lasă părul plin de volum. Placa îmi turtește părul, pe când această perie îmi oferă tot volumul cu care eu sunt obișnuită, având părul creț și voluminos mai mereu.
  3. Se încălzește super rapid și nu mă arde, așa cum o face placa de păr atunci când îi ating marginile.
  4. Se strânge foarte ușor și nu ocupă spațiu mai deloc.

Vă invit călduros să vizionați video-ul de mai sus, care nu este lung, exact așa cum v-am obișnuit și care, transmite cât de pur se poate, stările mele atunci când folosesc această perie. De altfel, vă invit și pe rețelele sociale, să vorbim despre acest produs sau despre produsul vostru preferat de îngrijit părul.

Cu drag,

key2 romania Top bloggeri de beauty lifestyle Romania