Play:

Despre Profihairshop.ro v-am mai povestit și într-un articol precedent, însă între timp am reușit să încerc toate produsele pe care mi le-au trimis. Și cel mai important, părerea mea rămâne neschimbată, deoarece mi-au confirmat încă odată că produsele comercializate de ei sunt de o calitate superioară.

Astăzi însă vă scriu în special vouă, celor 10.000 de cititori care îmi urmăresc și îmi apreciază pagina de Facebook, Roxi Rose. Am să vă povestesc câteva cuvinte despre Profihairshop, iar după aceea vă invit să participați la un concurs creat special pentru voi, mai jos.

Brandul Profihairshop, renumit în țări precum Germania și Austria, s-a lansat în România în anul 2009 din dorința de a oferi frumusețe, eleganță și stil – exceptional reprezentate de produsele profesionale pentru îngrijirea părului.

Compania cu sediul în Sibiu acoperă mai multe zone ale țării, având magazine în zece județe: București, Ploiești, Constanța, Brașov, Cluj, Sibiu, Dolj, Iași, Brăila. Maramureș și Timișoara. Magazinele sunt localizate în cele mai importante mall-uri și centre comerciale.

Profihairshop se adresează atât saloanelor de înfrumusețare cât și utilizatorilor de produse profesionale, comercializând o gamă diversificată de produse: vopsele de par, șampoane, măști, tratamente, produse de styling, accesorii pentru coafat, bijuterii pentru păr, produse pentru manichiură, ojă, creme de îngrijire și produse electrice profesionale pentru coafat.

“Fii propriul tau stilist!“ este provocarea lansată de Profihairshop de a folosi produse profesionale la domiciliu, sub îndrumarea consultanților specializați din magazine și din mediul online.

Mai joc, vă prezint șamponul care miroase incredibil și care efectiv, îmi alintă părul, fie el uscat, decolorat sau pur și simplu, creț. Este de la JOC și îl găsiți AICI. Există și varianta pentru păr creț și desigur gama cuprinde și balsamuri pentru diferite tipuri de păr. Sfatul meu este însă să mergi direct într-un magazin Profihairshop, unde sigur vei fi întâmpinat de un consultant care va ști cel mai bine de ce ai nevoie.

Fardul de mai sus, doresc să vi-l fac cadou, împreuna cu lacul pentru uscare rapidă și cu câteva mostre de măști, extraordinar de hrănitoare pentru păr, mai ales pentru cel deteriorat.

Și pentru că precedentul concurs Profihairshop a decurs excepțional, în cinstea celor 10.000 de persoane care mi-au apreciat pagina Roxi Rose și în cinstea Zilei Frumuseții, oferim produsele de mai jos cadou, unei câștigătoare. Intră AICI pentru a participa, sau apasă pe imaginea de mai jos:

Cu drag,

key2 romania Top bloggeri de beauty lifestyle Romania
%d bloggers like this: