May I have your attention please..? Please don’t listen only a few seconds from the songs I post… You either listen them fully or not at all, because they are beautiful from second 0 till the end..

Right, right.. let’s go back on track. Adică în română 😉

Avem noutăți din zona de beauty, dragelor/dragilor. Aha, și pentru masculi, pentru că vedeți voi, fetele îți cumpără cosmetice și singure, dar atunci când le cumpără un tip… ei bine atunci este deja altă poveste, alt capitol, alt nivel în relație :))

Yves Rocher lansează noul ruj mat dar hidratant în același timp! Unul care nu se întinde, dar care nu se usucă, how nice is that?

Ruj Absolut Mat

În apropierea sărbătorii internaționale a iubirii, dar și a celei românești, am plăcerea să-ți prezint noua lansare din categoria machiajului, RUJUL ABSOLUT MAT de la Yves Rocher îmbogățit cu ulei regenerator de Camelie, ce nu usucă buzele. Efect mat, textură confortabilă și rezistență îndelungată!

Rujul Absolut Mat este alianța perfectă dintre matifiere și confort, pentru zâmbete pline de viață întreaga zi.

O formulă fără silicon și parabeni. Testat sub control dermatologic.

Noul Ruj Absolut Mat Yves Rocher este disponibil începând deja de la începutul lunii Februarie în 8 nuanțe intense, la prețul de 54 lei fiecare.

Mai jos îți arăt toate nuanțele și dând click pe oricare dintre ele vei ajunge direct pe pagina produsului, de unde poți alege culoarea potrivită ție:

Am avut prilejul de a testa 6 dintre aceste nuanțe. Bine, 8 defapt, dar 2 vi le voi oferi vouă printr-un giveaway, mai jos.

Rujul roșu 156 a devenit preferatul meu.. Asta pentru că de foarte mult timp caut un ruj roșu care să stea pe buze fără să se întindă, dar care să nu fie uscat. The struggle is real, seriously. :)) Mă bucur enorm că m-am născut fată, vă spun sincer.. cum altfel puteam eu să îmi pictez buzele și să combin atâtea nuanțe de rujuri?? Și pentru că știu cât de mult iubim noi fetele să cumpărăm rujuri, vreau să vă fac un cadou, doamnelor! Mai jos vă spun cum am să aleg cele două persoane care vor primi una dintre nuanțele 154 sau 155 😉

 

CONCURS! GIVEAWAY!

Nuanțele de mai sus, virgine, neîncercate, pot fi ale voastre! Și pentru că mie îmi place extra-efortul, acest concurs îți oferă extra-șanse pentru extra-implicare!


Care sunt regulile și etapele de extra-implicare:

Șansa I:

  1. Ne urmărești pe Instagram pe mine @roxi.rose și pe @yvesrocherro.
  2. La fotografia ACEASTA, lași comentariu cu răspunsul tău la întrebarea „Ce culoare de ruj ai purta la o întâlnire romantică?” ȘI
  3. Dai tag a două prietene de-ale tale în același comentariu. Sau dacă nu poți, într-un comentariu separat dar la aceeași imagine ;).

Șansa II:

  1. Dai like paginilor ROXI ROSE și Yves Rocher Romania pe Facebook.
  2. La fotografia ACEASTA, lași comentariu cu răspunsul tău la întrebarea „Ce culoare de ruj ai purta la o întâlnire romantică?” ȘI
  3. Dai tag a două prietene de-ale tale în același comentariu. Sau dacă nu poți, într-un comentariu separat dar la aceeași imagine ;).

Șansa III:

  1. Pe Instagram postezi o fotografie cu tine, purtând un ruj (nu contează marca), pe care l-ai purta la o întâlnire romantică,
  2. Adaugi fotografiei hashtag-urile: #LipsForDate #RujAbsolutMat #YvesRocherRO #RoxiRoseXYvesRocher
  3. Ne dai tag în fotografie mie @roxi.rose și @yvesrocherro

Șansa IV:

  1. Pe Facebook postezi o fotografie cu tine, purtând un ruj (nu contează marca), pe care l-ai purta la o întâlnire romantică,
  2. Adaugi fotografiei hashtag-urile: #LipsForDate #RujAbsolutMat #YvesRocherRO #RoxiRoseXYvesRocher
  3. Ne dai tag în fotografie mie ROXI ROSE și Yves Rocher Romania

La final, în 14 Februarie, de Valentines Day, punem toate persoanele înscrise pe toate Șansele, pe aceeași listă și extragem random două câștigătoare. Așadar, fiecare șansă îți mai adaugă odată numele în lista finală, astfel încât numele tău poate apărea acolo de la 1 până la 4 ori. Iar dacă se va întâmpla și voi extrage random aceeași persoană de două ori, bravo ei! Mai multe șanse de câștig pentru cine le dorește! 😉

Vă îmbrățișez și vă aștept la concurs, doamnelor! :*

Cu drag,

key2 romania Top bloggeri de beauty lifestyle Romania
%d bloggers like this: