Play, for an optimal atmosphere:

”I’ve been a fan of electronic music since the beginning.” -Jonathan Davis

Aha, me too! Începând cu Darude – Sandstorm sau cu Bomfunk MC’s – Freestyler, am simțit că ADN-ul meu face click cu muzica electronică. Și poate nu am mers la festivalele românești, dar cred că aceasta nu este o condiție pentru a fi un adevărat fan electro, ci mai degrabă un simplu curent media.

Revenind la SHM și mai departe, cei care detestă muzica electronică doar pentru că nu este realizată din instrumente muzicale reale, așa cum muzica clasică este, pur și simplu nu acceptă că există oameni care le pot aprecia pe amândouă. Dacă s-a inventat trompeta și s-a făcut muzică din ea, la fel de bine ar trebui să acceptăm că s-a inventat computerul și s-a făcut muzică din el, nu?

Melodia de mai sus, Adagio for Strings, este celebră în rândul generației noastre datorită lui Tiësto, dar adevărul este că originalul aparține lui Samuel Barber. Totuși, pentru a vă crea o experiență plăcută pentru citit, am ales un remix mai „moale”, o a treia versiune a melodiei, creată de William Orbit. Câte variante ale aceleiași melodii, nu?

Vorbind de variante, lucrul pe care îl apreciez la festivalele muzicale este faptul că scot în evidență o altă față a oamenilor: una sălbatică. Atenție, doar a unei marje de 1% din vizitatori, părerea mea! Spun asta cu un spirit critic deoarece, repet ce am spus mai sus, oamenii merg la festivaluri din impulsul turmei. Cei 1% care trăiesc muzica și vor maximum din experiența trăită, vor depune toate eforturile și pasiunea pentru a-și alege un outfit „sălbatic” în ton cu mediul și cu trăirile lor, NU doar pentru Instagram, pentru a arăta că și ei pot să fie ceea ce publicul vrea să vadă. Fiți reali, din interior, în exterior și invers! Hand up, pentru cei care simt muzica și o înțeleg, indiferent de gen, DAR DOAR din suflet, nu de fațadă!

Astăzi vorbim despre pasiuni permanente, despre preferințe și simțiri, despre culoare! Am auzit odată într-un documentar un bărbat )rușinea mea că nu mai știu cine era) zicând: „Dacă aș întâlni extratereștrii, în primul rând i-aș întreba dacă au cultură și muzică.” Da, sunt de acord, așa aș face și eu… doar că i-aș mai întreba despre culori (parte din cultură și ele).

Toată viața noastră este formată din culori, iar cu cât o lăsăm să devină mai monotonă, cu atât culorile se transformă în nuanțe de gri. Unii oameni simt nevoia să poarte culorile cu ei pe piele, alții se mulțumesc cu cele pe care le poartă în ochi, iar alții le portă în păr…

Mie îmi place să mă joc cu nuanțe nepermanente de culori fie că vorbim despre machiaj sau păr, căci consider că ceea ce avem în suflet, culorile de acolo… doar acelea ar trebui să fie permanente. Iar pentru cei care simt la fel, am un pont: există niște vopsele semipermanente foarte bune care te scapă de efortul cu nuanțe brute din farmacie ca și violetul de gențiana: Cameo. Este foarte simplă de aplicat pe păr și oferă rezultate exact așa cum ți-ai dori, la un preț mai mult decât accesibil. Asta pentru că am încercat să îmi vopsesc și eu părul (violet semipermanent) în urmă cu 4 ani și știu câtă bătaie de cap am avut cu asta… Însă astăzi există Profihairshop.ro, unde poți să găsești tot ce ți-ai dori pentru păr și nu numai. Eu am primit de la ei o grămadă de măști pentru păr pe care abia aștept să le încerc (în special cele pentru păru creț) și ca să te conving că vopselele semipermanente (care se duc încetul la spălat) sunt cele mai bune, am decis să împart acest cadou al meu de la Profihairshop.ro, cu 2 dintre voi:

Intră pe Facebook AICI sau mai jos, dă like paginilor ROXI ROSE și ProfiHairShop.ro, share postării și spune-ne într-un comentariu pe care dintre cele două culori CAMEO o dorești, iar noi vom alege în mod aleator 2 dintre participanți (unul pentru violet și unul pentru roșu) și le vom trimite acasă produsul dorit, alături de o mască pentru păr!

Deci? Să fie Cameo Roșu sau Cameo Violet?? 😉

 

 

Cu drag,

key2 romania Top bloggeri de beauty lifestyle Romania
%d bloggers like this: