Îmi place să mă machiez… căci din punctul meu de vedere este o formă a artei, un fel de „pictură” dar pe propriul corp.

Am mai spus asta de mai multe ori aici pe blog și nu cred că voi schimba vreodată această analogie în mintea mea. Desigur, orice machiaj vine, mai devreme sau mai târziu cu un „demachiaj”.

Demachierea este un proces vital pentru tenul nostru. În funcție de preferințele noastre sau de tipul de ten cu care ne-am născut, acest proces poate îmbrăca diferite forme. Eu am 4 forme ale demachierii pe care le-am observat până acum, puse într-o listă puțin sarcastic întocmită, dar cât se poate de adevărată:

  1. Demachierea zilnică (atunci când port machiaj) = apă și săpun hidratant. 2 săpuniri pe față, două clătiri și atât. Nu rămân niciodată urme, sau reziduri pe față, indiferent de ce ați putea crede.
  2. Demachierea pe bucăți = această variantă este cea mai enervantă, cea mai rar folosită de mine, dar când este nevoie, eu nu văd altă modalitate: mă refer la cazul în care îmi greșesc „codițele” sau aplicarea rujului. Atunci nu-mi pot permite să șterg întreg machiajul ci doar o parte din el… din păcate. 🙂
  3. Demachierea machiajului waterproof = Folosesc loțiunea micelară de la Nivea pentru demachierea rimelului încăpățânat. Foarte rar, o dată pe an maxim.
  4. Demachierea de călătorie = atunci când nu ai o oglindă mare la îndemână, o baie sau timp la dispoziție să-ți duci ritualul de beauty la bun sfârșit, șervețelele demachiante micelare Nivea 3 în 1 vin să salveze situația! No kidding, este ca și cum aș avea demachiantul meu de mai sus cu mine în poșetă oriunde călătoresc …doar că este deja aplicat pe niște șervețele moi gata de folosit. 😉

Despre compoziție vă spun doar câteva vorbe, ceea ce consider eu că este cel mai important de avut în vedere: Îmbogățite cu apa micelară NIVEA și vitamina E, șervețelele micelare 3 în 1 curăță tenul în profunzime și îndepărtează ușor machiajul, chiar şi pe cel rezistent la apă, protejând în același timp genele. Apa micelară este recunoscută pentru beneficiile de necontestat, fiind o soluție pe bază de micele care captează machiajul, resturile de sebum și alte impurități, fără a mai fi nevoie de apă tonică sau de clătire.

P.S. În urmă cu câteva zile, mi-am deschis un canal de Youtube și am postat deja primele mele 3 video-uri. Fiecare subscriber este bine-venit, și fiecare apreciere este la fel de importantă! Mulțumesc! ❤

Cu drag,

key2 romania Top bloggeri de beauty lifestyle Romania