Play:

”Beauty is power; A smile is its sword.” -John Ray

„Frumusețea înseamnă putere; Zâmbetul este sabia ei.” -John Ray

 

În urmă cu o lună am avut prilejul de a fi invitată la inaugurarea noului magazin Farmec, deschis pe strada Lucian Blaga nr.3, în Timișoara, bineînțeles. Văzusem de multe ori produsele Doina, Triumf etc. prin magazine, însă n-am fost niciodată atât de familiarizată cu aceste produse cum sunt acum. Motivul principal este simplu: cei de la Farmec s-au decis să investească în brandul lor. Vă împărtășesc această constatare în calitate de simplu client, pentru că în ultimul timp a fost imposibil să nu realizezi reclamele lor TV, promo-urile de pe Facebook sau articolele scrise de bloggeri, referitoare la acest brand. Au ales chiar să-și redecoreze magazinele, tocmai pentru a conferi o imagine proaspătă brandului Farmec Original Gerovital by Dr. A. Aslan.

Farmec este cel mai important producător românesc de cosmetice, iar produsele lor au depășit granițele României , aterizând pe rafturile a alte peste 30 de țări. La noi în Timișoara magazinul dispune de un stoc de 400 de produse. Mai mult, cei care vizitează magazinul pot beneficia de o dermoanaliză a tipului de ten, în mod gratuit.

Apreciez producătorii români care-și cresc afacerile într-un mod inteligent, iar Farmec este unul dintre ei. Mai mult, pot să spun cu sincer că produsele lor sunt cu adevărat de calitate. Dacă ai încercat vreodată măcar o acetonă de la ei, sau chiar o crema hidratantă de zi, știi cu siguranță ca am dreptate. Urmează să încerc produsele lor pentru vară, adică să încerc acea gamă care este însoțită de o reclamă TV în acest moment. Crema nutritivă de zi am încercat-o deja și tot ce pot să vă spun este că ar trebui să o includeți printre cosmeticele voastre, pentru că este un must: odată intrată în piele, nu lasă o senzație grasă, deși hidratează pielea întreaga zi.

Dacă nu poți vizita „renovatele” lor magazine, poți intra pe website-ul lor, unde te vor întâmpina cu reduceri la diferite categorii de produse, în special miercurea. Mai mult, transportul este gratuit peste 125 de ron cheltuiți. Având în vedere că o cremă străina populară costă ea singură peste 125 de ron, produsele Farmec depășesc orice așteptare când vine vorba de raportul calitate-preț. De exemplu, spray-ul răcoritor pentru după plajă costă în jur de 12 de ron. 12!

Dacă încă nu v-am convins, poate ar trebui să le faceți o vizită în magazin, de unde, cu siguranță veți găsi ceva perfect pentru tipul vostru de ten sau ceva care pur și simplu să vă placă. Vouă și buzunarului vostru. 😉

Cu drag,

semn black sign roxi rose

 

key2 romania Top bloggeri de beauty lifestyle Romania