Play:

#stopskinpoluttion #elixirjeunesse

Salutări tuturor! Mă bucur să vă anunț că în sfârșit am găsit produsele ideale anti-poluare… le-am căutat de prea mult timp.

Folosesc produsele Yves Rocher de foarte mulți ani. Sunt îndrăgostită până peste cap de fondul lor de ten Zero Defecte și de creioanele jumbo eyeshadow! Folosesc produsele lor încă de pe vremea când BIO nu era așa la modă. Realizați deci ce fericire a fost pe capul meu în Mai și acum, când m-au contactat în vederea unor colaborări!!! Este plăcut să promovezi un brand în care ai încredere dar este de n ori mai plăcut să promovezi un brand pe care îl cunoști și îl aprobi de ani de zile…

Vineri am primit de la ei 4 produse din cele 6 care compun gama Elixir Jeunesse, gamă întregită în urma succesului serului lansat în 2016. Gama actuală cuprinde: O cremă de zi, o cremă de noapte, un ser, un demachiant, un roll-on pentru zona ochilor și o mască. Dintre acestea eu am avut plăcerea de a testa pe pielea mea produsele marcate cu verde.

Nu știu cum să vă scriu ca să mă credeți, dar vi le recomand din suflet! Crema de zi este absolut ușoară, serul este de-a dreptul invizibil odată ce atinge pielea, demachiantul are puterea de ștergere a „gumei de șters” din Photoshop, iar masca este absolut fabuloasă! De aceea, dacă nu vrei să îți comanzi gama, indiferent de motiv, te sfătuiesc să te mai gândești în privința măștii… Prețurile nu sunt cele mai mici în materie de beauty, dar se justifică, motiv pentru care oricât de tare consideri că „intru în viața ta și încerc să te conving” eu am să te mai sfătuiesc o dată să pui niște bănuți la ciorap și să-ți faci cadou cel puțin masca. Este pur și simplu magie la tub.

Adevărul este că orice femeie are zile bune și zile mai puțin bune… iar eu am avut niște zile extrem de proaste când am primit coletul de la ei. Am avut toate motivele să sar în vană și să mă cremuiesc cu tot ce prind! Într-o noapte am sărit de la „mă urăsc, sunt oribilă” la „uite-te ce piele fină și curată am!” Nu are rost să vă ascund aceste aspecte, pentru că toate femeile au astfel de zile și toate vrem ca o mână divină să se pogoare asupra noastră când decidem că „așa nu se mai poate, am nevoie de timp pentru mine!” Corectează-mă dacă greșesc…

Mai jos sunt câteva FACTS despre noile produse, denumirile lor complete și prețurile lor nereduse. Dacă veți vizita website-ul lor frecvent veți observa reduceri mari, aproape de fiecare dată.

Serul

Crema

Masca

Demachiantul

Cu drag,

key2 romania Top bloggeri de beauty lifestyle Romania
%d bloggers like this: