Magia trece dincolo de ecranul de cinema, în sălile IMAX şi 4DX

„Fantastic Beasts and Where to Find Them” ne reintroduce în lumea magică desprinsă din universul Harry Potter creat de J.K. Rowling şi prezintă aventurile magi-zoologului Newt Scamander (Eddie Redmayne) în comunitatea secretă de vrăjitoare și vrăjitori din New York. Şi ce mod mai bun de a te bucura de această aventură fantastică decât vizionând filmul în cele mai inovatoare şi mai impresionante formate cinematografice – IMAX şi 4DX – disponibile doar la Cinema City.

Ia parte la o nouă aventură fantastică a lumii vrăjitoreşti în sălile T IMAX cu cele mai mari ecrane din ţară, la Cinema City din AFI Palace Cotroceni şi Shopping City Timişoara, din 16 noiembrie! Deci, când ne vedem la Timișoara??

„Newt şi valiza sa reprezintă un fel de poartă de intrare într-o poveste mult mai impresionantă. Iar amploarea acesteia pe ecranul IMAX este ceva ce trebuie să experimentezi”, spune însuşi protectorul creaturilor fantastice, Newt Scamander. (Newt Salamandră)

De îndată ce Newt eliberează neastâmpăratele creaturi aflate în spaţiul fără margini al valizei, acestea vor vrăji ecranul, invadând sala de cinema. Exclusiv în IMAX® 3D, efecte vizuale cheie din film vor trece dincolo de ecran, profitând pe deplin de caracteristicile formatului IMAX: îmbinarea armonioasă între ecranul curbat imens, imaginile clare şi strălucitoare, un sunet care zguduie pământul şi designul special al sălii de cinema, cu scaunele aşezate pe model amfiteatru, contribuind la experienţa cinematografică unică IMAX şi asigurând imersia totală a spectatorilor în universul filmului urmărit.

Producătorii au ales aceste efecte pentru o experienţă de vizionare extrem de captivantă. “Vei intra în această lume extraordinară, New York-ul anului 1926, Congresul Magic al Statelor Unite ale Americii, o lume fantastică, minunată, şi ce loc mai potrivit pentru vizionare decât pe ecranul uriaş, cu claritatea şi autenticitatea pe care formatul IMAX le oferă.”, spune producătorul filmului, David Heyman.

Fantastic Beasts” Fan Event

[video_embed][/video_embed]

Trăieşte fiecare moment magic în sălile 4DX ale Cinema City din Mega Mall Bucureşti, City Park Constanţa şi Shopping City Timişoara, din 16 noiembrie.

Vizionarea unui film în format 4DX reprezintă o experienţă totală, care activează toate simţurile, iar efectele unice 4DX, perfect sincronizate cu acţiunea de pe ecran, te vor face să simţi filmul pe pielea ta. În fiecare moment în care Newt îşi răspândeşte magia, vârtejuri de vânt şi rafale de aer vor invada sala de cinema, iar spectatorii vor pătrunde în lumea incitantă a vrăjitorilor, având parte de scene impresionante şi o experienţă fantastică. Efectele vizuale orbitoare, vibraţiile pline de freamăt şi alte efecte combinate te vor transporta în mijlocul acţiunii, pentru o experienţă cu adevărat fantastică.

Datorită efectelor unice din sala 4DX, toate creaturile misterioase vor prinde viaţă, iar scena de luptă finală dintre vrăjitori şi Nu-Magi va fi spectaculoasă. Tensiunile dintre personaje vor fi amplificate de mişcările scaunelor mobile high-tech, precum şi de efecte de mediu precum vânt, ceaţă sau mirosuri, perfect sincronizate cu acţiunea de pe ecran.

Nu rata ocazia de a te bucura de această aventură într-un mod original; biletele s-au pus deja în vânzare.

*Filmul este disponibil şi în format 3D în toate cinematografele Cinema City din ţară.

Mai multe detalii pot fi găsite pe website-ul www.cinemacity.ro.

fantastic-beasts_imax-3

fantastic-beasts_imax-1

fantastic-beasts_imax-5

Cu drag,

semn black sign roxi rose

key2 romania Top bloggeri de beauty lifestyle Romania