Dragi cinefili! …Sau amatori de nachos,

Mă adresez vouă așa, deoarece și eu fac parte din categoria amatorilor de nachos, sau popcorn.. sau sunt expertă în ele deja..? Nu știu, sincer, dar îmi plac, asta este tot ceea ce contează!

Vă invit, sau vreau să vă împing de la spate, nici asta nu știu, să mergeți la CinemaCity să vizionați filmele „fenomen” Geostorm, Thor Ragnarok și Blade Runner 2049.

May jos trailer-ele în română:

Prima dată vorbim despre Geostorm și Thor:

Geostorm – din 20 octombrie în IMAX 3D și 4DX 3D

Când rețeaua de sateliți proiectați pentru a controla vremea începe să o ia razna și creează o furtună de proporții uriașe care amenință Pământul, în spațiu începe cursa contra cronometru a unui specialist în construcția sateliților – Jake (Gerard Butler), pentru a opri cea mai devastatoare furtună din istorie care amenință să șteargă orice urmă de pe fața Pământului. În același timp, fratele său descoperă pe Pământ un complot pus la cale pentru asasinarea preşedintelui (Andy Garcia).

Furtuna uriașă va acapara fiecare centimetru al imensului ecran din sala T IMAX. În același timp, efectele din sala 4DX pur și simplu te vor arunca în mijlocul acțiunii.

Thor: Ragnarok – din 27 octombrie în IMAX 3D și 4DX 3D

Thor este întemnițat în cealaltă parte a Universului fără mărețul său ciocan, însă se vede nevoit să se întoarcă în Asgard pentru a opri distrugerea lumii sale, aflată acum sub amenințările nemiloasei Hela. Dar proba supremă peste care trebuie să treacă este să supraviețuiască unui concurs mortal care îl aduce față în față cu fostului său aliat și prieten – Incredibilul Hulk.

Doar în sala T IMAX poți vedea cu 26% mai multă imagine decât în orice altă sală de cinema, pentru o experiență cinematografică de top. Iar în sala 4DX poți simți pe propria pielea furia Zeului din Asgard întors pentru a-și proteja poporul de orice amenințare.

Sunt două filme perfect opuse, însă au un element comun: elemente de comedie care te dau pe spate! Crede-mă, deși nu prea am fost încântată de ideea „Thor Ragnarok”, după primele minute din film mi s-a schimbat radical părerea, atunci când toată sala râdea în hohote ?Geostorm l-am savurat cap-coadă, și merită văzut, cel puțin pentru actorul spectacol! Ragnarok este o comedie aproape pură aș zice eu și merită văzut alături de prieteni pentru un efect maximizat al glumelor 😉

Blade Runner 2049 – din 6 octombrie în IMAX 3D și 4DX 3D

După mai mult de trei decenii de la primul film „Blade Runner”, mult așteptatul “Blade Runner 2049” ne poartă din nou în povestea care a cucerit generaţii întregi, alături de ofițerul LAPD și vânătorul de replicanți – K (Ryan Gosling), care descoperă un secret de mult timp îngropat ce are potențialul de a aduce haosul în ceea ce a mai rămas din societate. Ajungând pe urmele lui Rick Deckard (Harrison Ford), dezvăluie o enigmă inteligentă, cu o întorsătură surprinzătoare, încredințând spectatorilor indiciile pe care să le pună laolaltă pentru a descoperi un întreg emoționt și copleșitor.

Primele reacţii ale presei internaţionale de specialitate sunt impresionante, criticii declarând că este unul dintre cele mai bune filme ale anului, un adevărat spectacol cinematografic, cu o regie de imagine uluitoare, o capodoperă ce merită văzută pe cel mai mare ecran de cinema.

Filmul este formatat special pentru IMAX, astfel că fiecare cadru și fiecare sunet te va lăsa mut de uimire în sala T IMAX. Pe de altă parte, mișcările scaunelor 4DX și efectele perfect sincronizate cu acțiunea de pe ecran te vor duce mai aproape de fiecare acțiune din mult așteptatul film SF.

Îmbinarea armonioasă între ecranul uriaş, imaginile clare şi strălucitoare, sunetul care zguduie pământul şi designul special al sălii de cinema, toate acestea contribuie la experienţa cinematografică unică de care ai parte la fiecare vizionare în sala T IMAX (din AFI Cotroceni Bucureşti sau Shopping City Timişoara), pe când scaunele high-tech mobile şi efectele speciale – vânt, ceață, fulgere, baloane de săpun, apă, ploaie, fulgi de zăpadă şi mirosuri, perfect sincronizate cu acțiunea de pe ecran, dau naştere unei experiențe cinematografice totale care activează toate cele cinci simţuri în sala 4DX (în Mega Mall Bucureşti, City Park Constanţa, Shopping City Timişoara şi Brăila Mall). La Cinema City ai cele mai noi blockbustere, în cele mai inovatoare formate cinematografice. Așa că… ce format alegi? Filmele vor fi disponibile şi în format 3D în toate cinematografele Cinema City din ţară. Biletele pot fi cumpărate de la casele de bilete, precum şi online. Mai multe detalii pot fi găsite pe www.cinemacity.ro.

Ne vedem la film??

Cu drag,

key2 romania Top bloggeri de beauty lifestyle Romania