• Deco
  • View
  • Place
  • Food
  • Drinks
  • Staff
4.8

Summary

Amazing place for coffee and a snack! Timisoara city centre, great location but not so intimate.

Vești bune! De 4 zile avem un nou Starbucks în oraș, mai precis în buricul târgului, în Piața Victoriei Timișoara (Centru).

Play:

starbucks centru timisoara victoriei roxi rose lifestyle blog romania timis blogger pareri seneville dulce dulce

În urmă cu 4 zile, Starbucks România a inaugurat a 28-a locație din țară în centrul Timișoarei. Să fim sinceri, de când au deschis primul magazin din oraș, ne întrebam oare când îl vor aduce și în Centru.

Povestea locației este specială, cafeneaua având un design bazat pe elemente naturale, lemn, metal și piatră, Starbucks® întâmpinându-și clienții cu simplitate, elegantă și căldură.

„Am avut un an intens centrat pe excelență în relația cu clienții noștri și pe dezvoltarea business-ului AmRest. Fiecare nouă locație deschisă este un moment de bucurie pentru noi și pentru clienții noștri, ei find motorul principal și beneficiarii serviciilor noastre de înaltă calitate”, a declarat Mateusz Sielecki, Director Regional Starbucks România & Bulgaria.

Grafica noii locații evocă istoria plantațiilor de cafea, peisajele sublime încărcate de copacii Coffea Arrabica, traseul boabelor, prăjirea și pregătirea cafelei pentru a oferi cea mai plăcută experiență, esența pură dintr-o ceașcă de espresso. Clienții se vor bucura de băuturile Starbucks® într-un spațiu elegant și plăcut, vor petrece o dimineață revigorantă sau o după-amiază relaxantă într-un loc confortabil și prietenos. Totuși, personal, mi-ar fi plăcut să se axeze pe lumină galbenă, în loc de cea economică.

La inaugurare am cunoscut angajații, care mi se par cei mai drăguți din cele 3 locații: tineri, plini de energie și pasionați! Tot atunci, ni s-a explicat cum se degustă în mod corect cafeaua. Am degustat o cafea specială, un clasic al celor de la Starbucks și anume Christmas Blend. Cafeaua, preparată în cafetiera franceză, se degustă în trei pași: 1. Se ridică paharul până sub nas și se acoperă cu palma liberă paharul pe-o parte, cât să ne lase destul loc să putem simți vaporii de cafea. Apoi se inhalează vaporii, cu ochii închiși. 2. Se soarbe cafeaua, de 3 ori cu zgomot. 3. Se ia o gură de cafea, de această dată mai mare și se ține pe limbă. Toate acestea ca să putem identifica aroma reală a cafelei, să-i putem savura fiecare notă de gust.

Având în vedere aranjamentele de iarnă din Centru, chiar vă sfătuiesc să vizitați noua locație Starbucks, este de poveste! Plus că… nu există Crăciun fără o poză pe Instagram cu emblematicele lor pahare tematice roșii, corect??

Cu drag,

semn black sign roxi rose

key2 romania Top bloggeri de beauty lifestyle Romania