Must PLAY:

”Frumusețea trezește sufletul la viață.” -Dante Alighieri

”Beauty awakens the soul to act.” -Dante Alighieri

Filmul INFERNO, regizat de Ron Howard, poate fi vizionat în cinematografele CinemaCity. Am avut prilejul să vizionez filmul în ziua de Joi ce tocmai a trecut, tocmai pentru a putea să vă dau câteva informații relevante despre el. Desigur, după cum v-am promis și în titlu, no spoilers! 😉

Sinopsis: Profesorul Robert Langdon (Tom Hanks) este din nou atras într-un mister aproape imposibil de dezlegat și într-o cursă contra cronometru pentru salvarea întregii lumi. Sub semnul uneia dintre cele mai misterioase și longevive capodopere ale literaturii, Divina Comedie a lui Dante Alighieri, aventurile la Florența ale reputatului profesor au ca scop oprirea unui act terorist ce va afecta soarta fiecărei persoane de pe glob. Descoperiri futuriste ale științei, picturi nemuritoare și explorarea unora dintre cele mai celebre clădiri ale frumosului oraș italian punctează goana lui Langdon spre un deznodământ care ar putea schimba omenirea o dată pentru totdeauna.

inferno film 2016 pareri review

De ce să vezi INFERNO la CinemaCity? Simplu:

  • Poate fi vizionat în format 2D simplu, IMAX 2D cât și în format 4DX. Este un film plin de detalii vibrante, iar vizionarea sa într-un format care să ofere o claritate vizuală ridicată îți va lăsa impresia că te poți transpune în film.
  • Beneficiază de o distribuție foarte bine gândită. Fiecare personaj se potrivește foarte bine în rolul său, dar vă veți da seama despre acest lucru abia la sfârșit 🙂
  • Filmul pornește de la o problematică mondială care într-un fel sau altul ne îngrijorează pe toți, fapt pentru care îți trezește interesul din primele clipe ale vizionării.
  • Pelicula nu este una Science Fiction, ci una care poate fi imaginată în realitate, căci detaliile din film există în realitate. Veți fi foarte tentați să citiți mai multe informații despre ele după ce veți viziona filmul, poate chiar și cartea, credeți-mă.
  • Nu te plictisește, nici măcar puțin. Asta deoarece, totul este foarte alert. Aș spune că acest film este unul din genul Misterios-Acțiune.

Mai multe, din păcate, nu pot să vă spun, căci aș începe să vă povestesc filmul. Pot doar să vă îndemn să îl vedeți la CinemaCity căci merită! 😉

Trailer (RO):

Love,

semn black sign roxi rose

key2 romania Top bloggeri de beauty lifestyle Romania