Mega Image anunță lansarea pe piața din Timișoara prin deschiderea primului său supermarket din orașul de pe Bega, situat pe Bulevardul 16 Decembrie 1989, nr. 71. Astfel, cu o suprafață de aproximativ 900 de metri pătrați și cu 7 case de marcat, noul magazin Mega Image va aduce timișorenilor o experiență inedită la cumpărături și îi va inspira zi de zi să încerce gusturi și produse noi. Magazinul s-a deschis pentru clienți joi, 21 iunie 2018.

Noul magazin Mega Image Șagului a fost conceput pentru o experiență completă la cumpărături, pornind de la modul de amenajare, la consultanța oferită direct în magazin de către echipe de angajați special pregătite în acest sens, la oferta variată de produse de la cele alimentare, la cele de îngrijire și pentru casă, prezentate într-un spațiu aerisit și prietenos.

„Suntem din nou într-un moment în care intrăm cu încredere pe o nouă piață, în care ne întâlnim cu noi consumatori, cu specificul și cu autenticitatea lor, pe care dorim să îi cunoaștem cât mai bine. Pasul nostru este unul firesc, având în vedere că este o piață foarte bine dezvoltată, care își continuă ascensiunea. Venim astfel pregătiți să ducem la un nou nivel experiența la cumpărături, să le depășim așteptările consumatorilor și să îi inspirăm zi de zi. Primul nostru magazin din Timișoara oferă o experiență la cumpărături cu adevărat completă. Și, de la acest prim pas, vom continua să deschidem noi magazine în perioada următoare, inclusiv sub formatul Shop&Go, conceptul nostru dedicat pentru a pătrunde cât mai mult în proximitate și a fi aproape de clienți cu o ofertă de produse oricând la îndemână, uşurând astfel modul de a realiza cumpărăturile,” afirmă Vassilis Stavrou, Director General Mega Image.

Primul magazin Mega Image din Timișoara aduce produse de calitate pentru cele mai exigente gusturi, precum și o varietate de produse marcă proprie, accesibile, cu specialități autentice.

Astfel, cei interesați de un stil de viață cât mai sănătos, vor găsi doar în Mega Image Șagului un corner dedicat produselor alimentare și de îngrijire, inclusiv din categoria celor certificate bio sau ecologic, Equilibrium health & wellness.

Pentru cei dornici să regăsească gustul și savoarea produselor tradiționale, vor avea de ales dintr-o multitudine de produse autohtone sub marca proprie Gusturi românești, ce păstrează tradiția rețetelor originale românești, de la brânzeturi și lactate, gemuri și compoturi, fructe și legume, dar și delicatese, panificație și patiserie, băuturi artizanale, dulciuri care amintesc de gustul copilăriei.

Tot pentru pasionații de gustul bun al mâncării de acasă, dar cu un stil de viață activ, gama de produse ready meal Mega Apetit este soluția ideală. Varietatea de produse acoperă fiecare moment de consum al zilei, de la sandvișuri, aperitive, salate, până la supe și ciorbe, feluri principale sau deserturi delicioase. În plus, Mega Apetit include și o gamă specială de meniuri cu preparate realizate după rețete create de chefi renumiți, precum Chef Joseph Hadad, Chef Alex Iacob și Chef Sorin Bontea.

De asemenea, specialitățile din carne de calitate superioară marca Le Boucher vor inspira rețete noi.

Pentru cumpărăturile zilnice, gamele de produse marcă proprie 365 și Delhaize aduc produse de cea mai bună calitate la prețuri avantajoase. Acestea prezintă o selecție variată, ce cuprinde produse alimentare, cât și produse de menaj sau de îngrijire. Mai mult, Mega Image oferă și produse de îngrijire personală, din gama Etos, pentru răsfățul zilnic.

Experiența la cumpărături este completată și dusă la un nou nivel prin echipele dedicate de consilieri Red Team, care oferă ajutor clienților în magazin pentru a descoperi cât mai ușor și rapid produsele.

Programul magazinului Mega Image Șagului este de luni până sâmbătă în intervalul 07:00-23:00, iar duminica în intervalul 08:00-21:00. Parcarea magazinului dispune de 45 de locuri.

Despre Mega Image

Fondat în 1995, Mega Image este unul dintre cele mai mari lanțuri de supermarketuri din România cu o reţea ce cuprinde în prezent 619 magazine în Bucureşti, Cluj-Napoca, Constanţa, Ploieşti, Braşov, Târgovişte, Timișoara şi alte oraşe din ţară, sub mărcile Mega Image, Shop&Go, Gusturi Românești. Mega Image îşi propune să ofere consumatorilor, în fiecare zi, servicii de calitate şi o gamă de produse hrănitoare, sănătoase şi sigure, la preţuri accesibile. Mega Image face parte din Ahold Delhaize Group, retailer internaţional ce operează în prezent pe trei continente.

Cu drag și pe fugă,

key2 romania Top bloggeri de beauty lifestyle Romania