Salutare tuturor! Lidl are o veste foarte bună pentru toți timișorenii majori pasionați de fotografie! Profită de șansa unei afirmări artistice până pe 13 Noiembrie!

lidl art spot orasul nostru prin ochii mei pune-ti amprenta asupra orasului tau aurelian scorobete lidl discount concurs de fotografie lidl tour dumbravita roxi rose lifestyle blog timisoara palatul lloyd

Lidl invită pasionații de fotografie, fie ei amatori sau profesioniști, să surprindă cele mai frumoase locuri din orașul Timișoara, în cadrul Lidl Art Spot, un concurs tematic de fotografie experimentală, cu tema „Orașul nostru prin ochii mei”. Pune-ți și tu amprenta asupra orașului nostru și poți câștiga unul dintre cele 3 super-premii, iar fotografia ta poate fi expusă în magazinul Lidl din Dumbrăvița, primul magazin construit după un nou concept!

Plin de provocări, spațiul urban reprezintă un subiect de cercetare permanentă, iar transformările acestuia sunt surprinse întotdeauna de artiști într-o diversitate de proiecte și abordări din cele mai diferite… Astfel, Lidl lansează Lidl Art Spot în Timișoara, un concurs care încurajează libera exprimare a tinerilor într-un spațiu urban care merită redescoperit.

Tema concursului este „Orașul nostru prin ochii mei”, așa că ia-ți aparatul foto sau telefonul și descoperă Timișoara! Surprinde locurile tale preferate din oraș și înscrie-te în concurs pe surprize.lidl.ro/art-spot cu până la 3 fotografii, care vor fi jurizate de experți în arta fotografică și de un reprezentant Lidl. Lucrările trebuie să fie originale, însă pot fi supuse oricărei forme de intervenție artistică, digitală sau analogică, care ține de viziunea personală, precum procesarea computerizată, colajul sau mixed-media.

Astfel, fotografia câștigătoare va fi expusă într-un spațiu dedicat în noul concept de magazin Lidl, deschis în Dumbrăvița, oferindu-i o dimensiune locală.

Până pe 13 noiembrie, intră pe surprize.lidl.ro/art-spot și pune-ți amprenta asupra orașului tău prin fotografierea spațiilor urbane care îți vor pune la încercare creativitatea! Mai multe detalii despre concurs și regulamentul sunt disponibile pe surprize.lidl.ro/art-spot, însă vreau să fac un rezumat util:

Mecanismul concursului organizat de Lidl România:

  1. Orice persoană, cu vârsta peste 18 ani, poate să înscrie până la 3 fotografii pe surprize.lidl.ro/art-spot, respectând regulamentul disponibil pe site;
  2. Fiecare înscriere trebuie să conțină: titlu și o scurtă descriere a proiectului ce trebuie să cuprindă conceptul lucrării;
  3. (Opțional) Un rezumat al activităţii fotografice a autorului (sub formă de CV sau câteva paragrafe de prezentare).

Dar crede-mă, formularul de înscriere este foarte ușor de completat!

Și iată că am ajuns și la partea cea mai interesantă: Premiile concursului!

  • Premiul I: O excursie de 5 stele la Berlin, oferită prin LidlTour şi expunerea lucrării în magazinul Lidl din Dumbrăviţa, str. Petofi Şandor (costurile de producţie şi implementare vor fi suportate de către Lidl România).
  • Premiul II: O dronă foto
  • Premiul III: O cameră foto 360˚

Iar acum, ca să vă spun concret, am fost și eu în noul magazin Lidl din Dumbrăvița, pentru că am fost curioasă cum este. Tatăl meu mi-a spus că în Anglia un magazin Lidl mic a fost demolat pentru a face loc unuia asemănător celui din Dumbrăvița, așa că am fost intrigată. Ei bine tot ce pot să vă spun este că pentru cei din zona de Nord a Timișoarei cumpărăturile au căpătat o altă dimensiune, căci noul magazin este foarte spațios, înalt, iar arhitectura interioară este foarte modernă. De altfel, în timp ce ieșeam pe la casă, am văzul locul unde urmează să fie expusă fotografia câștigătoare: este imens și pot să spun că oricine și-ar dori ca fotografia sa să aibă dimensiunea unui perete și să poată fi admirată de mii de oameni! Așadar, pentru toți pasionații de fotografie, amatori sau profesioniști, cred că acest concurs a fost creat special pentru voi!

De altfel, nu m-am putut abține și am vrut să-mi exprim și eu ideea artistică… așa că am scanat o ilustrație a Palatului Lloyd realizată de domnul Aurelian Scorobete și am mers în Centru. Am fost mereu interesată de tot ceea ce înseamnă timp și spațiu și cred că oricine ar vrea să vadă un scurt rewind a felului în care lumea din jurul nostru s-a schimbat în timp. Noi oamenii nu suntem eterni, dar adesea ne folosim propria fărâmă de timp pentru a creea eternitatea și o transpunem în lucruri, acțiuni și obiecte care ajung să dăinuie în timp mai mult decât noi… De aceea am ales să imortalizez Palatul Lloyd, clădire care compune Centrul Timișoarei de peste 100 de ani, creație care deja a existat cu 33 de ani mai mult decât creatorul său și care în tot acest timp a văzut milioane de oameni trecându-i prin față, pe maidan. Timișoara are o istorie bogată și emană o energie aparte, grație oamenilor care și-a pus timpul lor în folosul evoluției societății. Fotografia este mijlocul care ține o bucățică de timp captivă, ca o mașinărie a timpului, iar orașul nostru este plin de monumente și locații „instagramabile” care pot fi capturate în fotografii… la fel ca și Piața Unirii cu al său Palat Baroc, Bastionul cu ale sale grădini suspendate sau Parcurile care traversează întreg orașul de la vest la est…

Înscrie-te AICI

Lidl Art Spot orasul nostru prin ochii mei pune-ti amprenta asupra orasului tau roxi rose lifestyle blog timisoara romania dumbravita blog

*fotografiile folosite în realizarea proiectului sunt scan-uri ale unor ilustrații aparținând domnului Aurelian Scorobete*.

Cu drag,

semn black sign roxi rose

key2 romania Top bloggeri de beauty lifestyle Romania