Must play

Salutare, tuturor! Astăzi vă povestesc despre filmul Jack Reacher: Să nu te întorci niciodată, pe care l-am vizionat ieri în sala IMAX a cinematografului CinemaCity din Mall-ul Shopping City Timișoara. Am să vă dau câteva argumente pro-vizionării acestei pelicule cinematografice, gândindu-mă că poate veți vrea să vedeți și voi acest film, după ce veți citi ceea am eu de spus. 🙂 So let’s start:

Sinopsis: „Acțiunea îl prezintă pe Reacher în drum spre vechea sa bază militară din Virginia, pentru a lua cina cu o femeie numită recent comandatul bazei. Însă, când ajunge acolo, este acuzat de acte de violență asupra unui coleg și de viol. Cum nu-și amintește de niciuna dintre aceste “scăpări”, protagonistul este hotărât să facă totul pentru a ieși basma curată și a scoate adevărul la lumină.” spun cei de la CinemaCity.

poster-exclusiv-imax_jack-reacher

Așadar, după cum poate ați mirosit din sinopsis, filmul este un clasic. Nu vorbesc despre un musical, ci despre un clasic al filmelor de acțiune. În ultimul timp am văzut doar filme bune, care te țin în suspans de la început și până la sfârșit, iar acesta face parte dintre ele. Filmul seamănă destul de bine cu un serial pe care l-am iubit cu toții, iar pasionații vor observa acest lucru pe la jumătatea filmului. Jack Reacher pare mai calculat în aceasta parte (pentru ca Jack Reacher: Never go back! este continuarea filmului Jack Reacher din 2012), pare mai matur, iar nu în ultimul rând, condimentează puțin atmosfera cu câteva replici sarcastice de primă mână. În film mai apare o femeie care, deși pare a fi o domniță la ananghie în prima jumătate de oră, pun pariu că pe parcurs le face pe toate fetele din sală să se gândească „wow ce tare e tipa asta”. În fiecare film de acțiune polițist și cu împușcături (cum s-ar spune), îi avem pe cei răi, cei buni și o încurcătură care împarte firul poveștii în două. Jack Reacher: Never go back nu este un clișeu, ci este genul acela de film care te lasă cu popcornul neterminat, care te face să strângi din dinți când personajul principal o face și care, deși poate fi puțin predictibil, îți oferă satisfacție când scenariul din capul tău se potrivește cu cel al lui Tom Cruise. Regizorul Edward Zwick a făcut o treabă foarte bună, după părerea mea, pentru că doar abia după o oră de film începi să realizezi care parte din poliție e cea bună și cine de partea cui e. Cum spuneam, un film de acțiune clasic, dar foarte bine făcut!

Iar acum, să recapitulam de ce ar trebui să vezi acest film la cinema:

  • pentru că poți alege să îl vezi în ce format dorești: 2D, IMAX sau 4DX. Sala T IMAX din CinemaCity Shopping City Timișoara dispune de o arhitectură specială și de cel mai mare ecran din țară, imaginea este clară ca lacrima iar sunetul te înconjoară de pretutindeni.
  • pentru că mai ai nevoie și de câte un film bun de acțiune din când în când, iar toamna se numără premierele bune care-ți mișcă sângele prin vene!
  • pentru că ne place tuturor adevărul, dar oare știm cât de grea poate fi aflarea acestuia și ce sacrificii presupune??
  • pentru că ne plac filmele cu muscle-car-uri, arme și închisori.c
  • pentru că Tom Cruise joacă foarte bine în film, atât în postura de tip inteligent cât și în postura de comediant. Dacă veți vedea filmul, veți înțelege de ce spun asta.
  • pentru că filmele de acțiune sunt preferatele mele 😉

Sper să fiți și voi niște înfocați ale filmelor de acțiune și sper să vă convingă trailer-ul, dacă până acum nu l-ați mai văzut:

Enjoy the trailer:

With enthusiasm,

semn black sign roxi rose

key2 romania Top bloggeri de beauty lifestyle Romania