NEWS!

Long Story Short: Doctor Strange, film regizat de Scott Derrickson, a apărut în cinematografe pe 4 noiembrie. Filmul este distribuit de Forum Film România.

Iar acum, să vă povestesc puțin despre ce este vorba:

Doctor Strange este cel mai nou super-erou prezent într-un film ecranizat de Marvel Studios. Filmul prezintă povestea renumitului neurochirurg Dr. Stephen Strange, a cărui viaţă se schimbă pentru totdeauna după un accident de maşină îngrozitor, în urma căruia devine incapabil să-şi mai folosească mâinile. Când medicina tradiţională nu îl mai poate ajuta, este forţat să caute vindecare şi speranţă într-un loc improbabil – misterioasa enclavă cunoscută drept Kamar-Taj. El îşi dă seama imediat că acesta nu este doar un loc pentru însănătoşire, ci şi linia întâi a unei lupte duse împotriva forţelor întunecate, care urmăresc să ne distrugă realitatea. În scurt timp, Strange, înarmat cu noile puteri magice dobândite, este obligat să aleagă între a se întoarce la averea şi statutul său, sau să lase tot în urmă pentru a apăra lumea, fiind cel mai puternic vrăjitor care a existat vreodată.

Odată cu introducerea în cinema a acestui super-erou, învestit cu puteri magice şi aptitudini rare, Universul Marvel se deschide către o nouă eră de poveşti pline de adrenalină şi acţiune. Producătorul Kevin Feige explică asta perfect: „Pe de o parte sunt aceste poveşti pe care le putem numi ale străzii şi, pe de altă parte, în Universul Marvel sunt şi poveştile cosmice, precum «Thor», «Gardienii Galaxiei» şi «Răzbunătorii». Mai este, însă, şi o parte foarte importantă a acestui univers, lumea supranaturală, de care nu prea ne-am ocupat. Iar «Doctor Strange» este reprezentativ pentru această sferă”.

Derrickson însuşi mărturiseşte ce bucurie a fost pentru el şansa de a regiza acest film, mai ales că îşi dorea de ceva vreme să îşi îndeplinească un astfel de vis. „Doctor Strange a fost mereu personajul meu preferat din benzile desenate. Şi nu mă refer aici doar la Universul Marvel, ci la toate benzile desenate. Mă simt legat de acest personaj mai ales pentru felul în care ia în serios ideea de misticism şi noţiunea că Universul este un loc profund misterios. Eu însumi cred că suntem înconjuraţi de mult mai multe lucruri decât ceea ce vedem şi că nu totul poate fi măsurat şi cuantificat ştiinţific,” spune regizorul.

Din distribuţia filmului „Doctor Strange” fac parte Benedict Cumberbatch, Chiwetel Ejiofor, Rachel McAdams, Benedict Wong, Michael Stuhlbarg, Benjamin Bratt şi Scott Adkins, alături de Mads Mikkelsen şi Tilda Swinton. Scott Derrickson este regizorul, iar Kevin Feige este producătorul. Louis D’Esposito, Stephen Broussard, Victoria Alonso, Charles Newirth şi Stan Lee sunt producatorii executivi ai filmului. Scenariul a fost scris de Jon Spaihts şi Scott Derrickson & C. Robert Cargill.

Marvel Entertainment, LLC, o filială deţinută în totalitate de The Walt Disney Company, este una dintre cele mai importante companii de entertainment din lume bazate pe personaje, construită pe baza unei librării de peste 8,000 de personaje apărute într-o varietate mare de canale media de peste 70 de ani. Marvel se foloseşte de francizele personajelor sale în divertisment, licenţiere şi publicare. Pentru mai multe informaţii vizitaţi: marvel.com. © 2016 MARVEL

Forum Film România s-a înfiinţat în anul 2010 şi a preluat distribuţia în cinematografe, în România și în alte 6 țări, a peliculelor realizate de studiourile Disney. În ultimii ani, pe lângă Disney, compania distribuie şi titluri ale studiourilor MGM, Lionsgate, Weinstein, FilmNation şi alţi independenţi.

Cât despre IMAX, pot să vă spun că este un inovator în tehnologia de entertainment, care combină software-ul, arhitectura şi echipamentele proprii brevetate, pentru a crea experienţe care te poartă dincolo de marginea locului tău din sala de cinema, într-o lume pe care nu ţi-ai imaginat-o până acum! Regizori şi studiouri de top utilizează cinematografele IMAX pentru a conecta publicul cu filmul în moduri extraordinare. Astfel, reţeaua IMAX a devenit printre cele mai importante şi de succes platforme de distribuţie a marilor evenimente cinematografice din lume.

Acum poți vedea filmul în format IMAX 3D, 3D simplu sau 4DX în incinta CinemaCity. Experiența merită încercată, pentru că filmul a fost gândit să-și transpună publicul în pielea personajului, prin nenumăratele efecte speciale. Iar concluzia este că efectele chiar sunt speciale, căci am avut ocazia să vizionez acest film plin de adrenalină, înainte să vă împărtășesc vouă informația. Merită văzut, atât de către fanii înfocați ai universului Marvel cât și de necunoscătorii celorlalte filme produse de aceleași studiouri, pentru că filmul Doctor Strange te prinde!

Meet the original Dr. Strange (1963):

read-marvel-doctor-strange-comics-online-001 strange46-rebuttal-why-marvel-and-feige-did-the-right-thing-going-with-doctor-strange-next

…And the real one (Benedict Cumberbatch):

doctor-strange-posterscreen-shot-2016-04-06-at-10-35-22-amdoctor-strange-movie-imax-poster

Trailere IMAX:

www.youtube.com/watch?v=nUcBcNXHbmU

www.youtube.com/watch?v=jZvUaJrH-TA

Yours enthusiastic,

semn black sign roxi rose

key2 romania Top bloggeri de beauty lifestyle Romania