Play:

Imaginează-ți cum ar fi dacă într-o zi de Luni ai deschide televizorul și ai auzi la știri: “Ziua de Luni a fost anulată. Vă puteți întoarce în pat”.

pijama bumbac dama roxi rose uniconf calitate ieftine femei online

Astăzi vorbim despre Luni! Despre ziua din săptămână pe care nimeni n-o suportă, dar pe care eu o iubesc 🙂

Cel mai bun lucru care mi s-a întâmplat vreodată a fost terminarea liceului. Nici în generală sau la grădiniță n-am avut un program mai oribil. Efectiv, fiecare dimineață mă zgâria pe suflet și mersul la școală ajunsese un chin. Dar asta nu înseamnă că diminețile de Luni erau oribile toate… nu. Am avut eu grijă să nu fie așa. ?

Când chiuleam aveam grijă să fie Luni. Pentru simplul fapt că este prima zi a săptămânii, este cea mai urâtă zi de către toți oamenii. Ceea ce mi se pare trist, nu vă gândiți cum se simte bietul Luni..???

Anyway, mi-am indus în minte că „totul se va schimba” odată cu facultatea. Și așa a și fost. Am reușit să-mi fac singură programul în așa fel încât să încep săptămâna cu dreptul.

Ador să stau în pijama și pe bune, cui nu-i place?? Nu mă refer la negjijee și alte asemenea, ci la pijamalele acelea foarte moi, pufoase, din bumbac și… childish. Primul lucru pe care îl fac dimineața este să îmi beau cafeaua, în nici un caz n-am chef să îmi caut haine de îmbrăcat și mai apoi să beau cafeaua… pur și simplu nu merge. Iar Luni, procesul este și mai satisfăcător, dat fiind că stau până târziu în pijamale. Este secretul unei săptămâni și vieți fericite, fără frica și groaza care m-ar cuprinde „în mod obișnuit” Duminica.

Despre Uniconf v-am mai povestit, îi ador. Fac haine de corp și pijamale de calitate din bumbac, iar cireașa de pe tort este că sunt foarte ieftine și drăguțe! Domnilor, pentru că știu că și voi mai aruncați câte o privire peste blog, vroiam să vă zic că Uniconf este atât pentru doamne cât și pentru voi. ? Dar revenim la acest subiect luna viitoare prin 5, când povestim despre Cadourile pentru Crăciun.

Cred că fiecare dintre noi are o rețetă perfectă pentru a începe săptămână cu un vibe bun, iar eu nu fac excepție. Așadar,

cum arată ziua mea de Luni?? Cam așa:

  1. Mă scol și caut disperată telefonul pe sub plapumă. Apoi stau „pe” telefon. ?

ce faci cand nu-ti gasesti telefonul roxi rose blog pisica alba

img_1236

img_1284

2. Apoi dau buzna jos în bucătărie și îmi fac o cafea cu extra-cremă. ☕

img_1467

3. Pasul 3, nu există dimineață fără selfie… ?

img_1481

4. Apoi stau cam așa până amorțesc de-a binelea. ?

img_1472

5. Apoi stau din nou în pat, până plapuma ajunge ghem și pijamaua mea „delicioasă” ajunge numai cute. ?

img_1335

6. După ce am ajuns la pozele de ieri de pe Instagram, mă plictisesc. Cu Facebook am un fel de love-hate relationship. Meh.. ?

img_1342

7. Dacă selfie-ul de mai devreme dezamăgește, trag o poză „tip-obiect”. Adică din aceea cu fundal alb, poze care se găsesc pe o coloană separată pe profilul meu de Instagram. Ce să zic, încerc să mențin un „profile-theme”… ?

img_1447

8. Iar apoi, ziua începe. Cu cod, fără cod, dar începe. Și începe chiar bine! O fii din cauza pijamalei mele roz din bumbac sau din cauza cafelei… cine știe. Cer este că Luni se simte ca o Vineri cu ele două. ?

img_1484

Ah, by the way, am găsit video-ul acesta pe net (într-o dimineață ca și cea de sus, desigur), în timp ce plănuiam să scriu despre Luni: (mi se pare taaare drăguț, Luni ăsta) ?

[video_embed maxwidth=”500″][/video_embed]

CONCURS ?

voucher reducere discount 50 lei uniconf 2016 roxi rose lifestyle blog fashion romania lenjerie bumbac

Ce trebuie să faci? Să intri pe Facebook și să urmezi pașii de mai jos:

  1. Dă Like paginii Uniconf și paginii Roxi Rose.
  2. Comentează „particip” la ACEASTĂ postare.
  3. Distribuie(Share) aceeași imagine pe profilul tău, dar ai grijă ca imaginea să fie publică.

Gata! Ești înscris/ă în concurs și prin tragere la sorți vei putea câștiga un voucher de 50 lei + transport gratuit pe www.uniconflenjerie.ro, ca să-ți poți lua lenjerie de corp sau pijamale de cea mai bună calitate.

Deci?? Ne vedem pe Facebook? ?

UPDATE: Câștigătorul este: [video_embed][/video_embed]

Cu drag,

semn black sign roxi rose

key2 romania Top bloggeri de beauty lifestyle Romania
%d bloggers like this: