Play:

”You never realise how much of your background is sewn into the lining of your clothes.” -Tom Wolfe

Anul trecut pe vremea asta, purtam în Viena o rochie albastră cu flori albe și o jachetă din blană artificială albastră, ambele de la Bonprix. Mi-am dorit jacheta, iar în timp ce-mi finalizam comanda, am pus ochii și pe rochia respectivă. Și mi-au plăcut atât de mult încât le-am luat cu mine în vacanță.

Anul acesta, în același oraș european, am luat cu mine haine de la același brand, tot european. Este o tradiție deja să vizitez Viena în Februarie. Este a cincea dată în care m-am aflat în minunatul oraș și parcă timpul a stat în loc. Doar răsfoind pozele, îmi dau defapt seama că lucrurile se schimbă și timpul trece… Nici oamenii nu rămân la fel, nici locurile, nici măcar senzațiile. Doar amintirile ne mențin vii și ne leagă de trecut…

Așadar, dacă și hainele joacă un rol important în păstrarea amintirilor, I’m in! De această dată am luat cu mine două rochițe superbe și o jachetă cu două fețe. Prima rochie croită în linii clasice, mi-a captat atenția prin volănașul jucăuș și prin modelul versatil. Pentru că frigul de afară m-a îndemnat, am ales să adaug în bagaj și o rochiță tricotată de culoare camel, cu mâneci lungi și foarte călduroasă. Iar pentru plimbările vieneze sau reprizele de shopping de la Parndorf am prevăzut că voi avea nevoie de o jachetă ușoară (dar totuși călduroasă) din blăniță artificială, cu două fețe.

Vorbeam la începutul articolului despre „Shopping made easy”.. Voiam să subliniez ideea că nu-mi place să returnez hainele pe care le cumpăr online. Nu-mi place pentru că majoritatea comenzilor mele, indiferent de pe ce website-uri le fac, au la bază o strategie simplă: Cumpăr doar de unde returul este facil și de unde îmi pot da seama de calitatea hainelor direct din poze. Doar că Bonprix mai are un atu pe lângă cele de bază enumerate: Are foarte multe păreri scrise la fiecare produs, astfel că citindu-le, îmi dau seama imediat dacă produsul pe care am pus ochii îmi va veni bine. Tot așa am aflat că este bine să îmi cumpăr hainele cu o mărime mai mică decât de obicei, pentru că așa au sugerat foarte multe cliente care și-au scris părerile sub produsele Bonprix. Cele mai multe recenzii am văzut la rochii, dar și la categoria geci și paltoane am găsit sfaturi utile.

Cam atât despre amintiri și despre faptul că nu mai sunt un simplu cumpărător Bonprix, ci un client.

Cu mult drag, despre amintiri,

semn black sign roxi rose

key2 romania Top bloggeri de beauty lifestyle Romania